menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

FSB je spojené s lag?

Reply

Thread Nástroje
Old 3 prosince 2008, 13:19
Nový člen skupiny

Default FSB je spojené s lag?

K dobře, já jsem asi koupit comp sem brzy, jsem hledal na Barebone kit.net mají úžasné zabývá, a byl jsem při pohledu na FSB rychlosti, byl jsem přemýšlel, je FSB mít co do činění se zpožděním? rád, když mám nízké FSB to má znamenat moje hry budou zaostávat, nebo ne? jsem se dostat procesor, který měl Duální 2,4 Ghz s 2000 Mhz FSB ze Ale pak jsem viděl jiného procesoru, že to bylo Quad 2,2 Ghz, ale o 3600 Mhz FSB, vím, že s duální 2,4 GHz a 2000 Mhz FSB i možné hrát hru chci, který je Warhammer, ale IDK pokud by měl strávit i více peněz do získání extra, že FSB a čtyř-jádrové procesory, cuz IDK-li FSB činí rozdíl, nebo ne, im také získat 4gbz 800 Mhz RAM a grafickou kartu 256megabajt to je podporován WAR a vím, že to bude probíhat stejně, im stačí zaměnit o FSB část. Má FSB mají co do činění s hrami? nebo co. Thanks in advance! : D
Old 3 prosince 2008, 21:38
Dárce Skupina

To nemá co dělat. FSB x zpracovatele multiplikačnímu = hodiny rychlost procesoru, což má vliv na jeho obecné rychlosti procesoru, ale FSB sám opravdu nemá co dělat. Domníváte se však uvědomit, že dobrá grafická karta znamená mnohem víc, než rychlý procesor pro hry.

Barebones sestavy mají často velmi podprůměrný obchodů, you're not dostává něco zvláštního a často budete platit víc za stejnou věc. Podívej se na můj hardware průvodce.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 3 prosince 2008, 23:01
Nový člen skupiny

To, co si myslí o Barebone sestavy také, ale IDK tohle je jiný se podívat, za $ 299 im dostat to vše, myslím, že jeho dobrý obchod.

Základní deska: (A15g AM2 + PCIe SATA2 DDR2 Phenom Připraveno)

Procesor: Dvě jádra 2.6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dvou-Core)
FSB: 2000MHz HT Speed

Ram: 4 GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2gb

Pevný disk: 160gigabajt Sata 7200rpm Vnitřní pevný disk

DVD ROM / CD-RW mechaniky vše v jednom

Flash paměti Čtečka karet All-In-1 Drive

Béžová ATX Midtower Case W / Napájení

Standardní napájení

a já už mám grafickou kartu, která je tento, je to ok grafické karty je uveden na mě tak im ne stěžujícího heh.

http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603

Nemůžu spustit Warhammer se toto právo?
Old 4 prosince 2008, 21:52
Dárce Skupina

Ne, to bude trvat strašně na tu kartu. Generic napájení tendenci k výbuchu a vy se nezaznamenávají, že o velký obchod, pokud přidáte do cen pro každou z těchto složek.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 5 prosince 2008, 12:39
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Ne, to bude trvat strašně na tu kartu. Generic napájení tendenci k výbuchu a vy se nezaznamenávají, že o velký obchod, pokud přidáte do cen pro každou z těchto složek.

Opravdu? i atm im, kteří ji využívají, a byl jsem schopen hrát Warhammer pokutu jen lil trochu zaostávají, a já mám jen jediné jádro 3 GHz 1 GB RAM 400 MHz, což naštve, tak jsem myslel, 2,6 duální jádro a 4gbs RAM by udělal Trik zastavit zaostávání? a za 300 dolarů, kde seženu lepší řešení?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.