![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Κ καλά, είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα comp εδώ σύντομα, έψαχνα σε Barebone kit.net έχουν καταπληκτική ασχολείται, και έψαχνα στο FSB ταχύτητες, Αναρωτιόμουν, η FSB έχει τίποτα να κάνει με υστέρηση; όπως και αν έχω χαμηλό FSB μήπως σημαίνει μου παιχνίδια θα υστέρηση ή δεν είναι; i επρόκειτο να αποκτήσετε έναν επεξεργαστή που είχε Dual 2,4 GHz με 2000 MHz FSB, αλλά από τότε που είδα ένα άλλο επεξεργαστή είχαν ότι ήταν Quad 2,2 Ghz, αλλά είχε 3600 Mhz της FSB, που γνωρίζω με το Dual 2,4 GHz και 2000 MHz FSB i μπορεί παίξουν το παιχνίδι που θέλω είναι warhammer, αλλά αν πρέπει IDK δαπανήσει τα επιπλέον χρήματα για να επιτευχθεί μια τέτοια επιπλέον FSB και τετράκλινα πυρήνα, cuz IDK FSB αν κάνει τη διαφορά ή μη, im επίσης να 4gbz 800 MHz και μνήμη RAM 256MB κάρτα γραφικών thats υποστηρίζεται από τον πόλεμο και γνωρίζω ότι θα τρέχει καλά, im μόνο σύγχυση σχετικά με το FSB μέρος. FSB Μήπως έχει τίποτα να κάνει με τα παιχνίδια; ή τι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχει καμία σχέση με αυτό. X FSB του μεταποιητή πολλαπλασιαστικό = η ταχύτητα ρολογιού του επεξεργαστή, η οποία επηρεάζει τη γενική ταχύτητα του επεξεργαστή, FSB, αλλά η ίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Να συνειδητοποιήσουμε, ωστόσο, ότι μια καλή κάρτα γραφικών σημαίνει πολλά περισσότερα από έναν γρήγορο επεξεργαστή για τα παιχνίδια. Barebones πακέτα έχουν συχνά πολύ μέτρια ασχολείται, δεν έχετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο και συχνά πληρώνουν περισσότερο για το ίδιο πράγμα. Ελέγξτε το υλικό μου οδηγός.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats what i σκεφτεί Barebone κιτ επίσης, IDK, αλλά αυτό είναι διαφορετικό να δεις, για $ 299 im επίτευξη όλων αυτών, πιστεύω ότι η μια πολύ καλή συμφωνία. Motherboard: (A15g AM2 + Pcie Sata2 DDR2 έτοιμες Phenom) Επεξεργαστής: διπλού πυρήνα 2,6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core) FSB: 2000MHz HT Speed Ram: 4GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2gb Σκληρός Δίσκος: 160GB Sata 7200rpm Internal Hard Drive DVD ROM / CD-RW Combo drive όλα σε ένα Flash Memory Card Reader All-in-1 Drive Μπεζ Atx Midtower Case w / Power Supply Πρότυπο τροφοδοτικό και έχω ήδη έχεις κάρτα γραφικών η οποία είναι παρούσα, η μία κάρτα γραφικών ok δόθηκε σε μένα, ώστε im Δεν παραπονιέμαι heh. http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603 Θα μπορεί να λειτουργεί warhammer με το δικαίωμα αυτό; |
|
| |||
| |||
| Όχι, δεν θα διαρκέσει φρικτά για τη συγκεκριμένη κάρτα. Γένιο τροφοδοτικά τείνουν να εκραγεί, και δεν έχετε να αντιμετωπίσει αυτή τη μεγάλη του αν προσθέσετε τις τιμές για κάθε ένα από αυτά τα συστατικά μέρη.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
πραγματικά; atm im καλά τη χρησιμοποιούν, καθώς και ήμουν σε θέση να παίξει warhammer πρόστιμο μόνο lil λίγο υστέρηση, και εγώ έχω μόνο 3 GHz ενιαίο πυρήνα 1 GB μνήμης RAM 400 MHz που είναι χάλια, οπότε σκέφτηκα 2,6 διπλού πυρήνα και της μνήμης RAM 4gbs θα του γίνει το κόλπο για να σταματήσει η υστέρηση;;; και για 300 δολάρια πού μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet προβλήματα που σχετίζονται με τους οδηγούς. Παρακαλώ βοηθήστε; | fangym | Multimedia & Codecs | 1 | 15 Ιουν 2009 02:28 |
| Σκληρό δίσκο εκκίνησης που σχετίζονται με ζητήματα. | damnwall | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 3 Φεβ 2008 13:11 |
| Ήχος και Βίντεο που σχετίζονται; | Ναπάλμ | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 30 Δεκ. 2007 13:50 |
| HI Χρειάζομαι βοήθεια (pc σχετικές lol) | Soverntear | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 11 Δεκ. 2007 06:13 |
| Ήχος τρίξιμο πρόβλημα σχετίζεται με σκληρό δίσκο;; | Gtrance | Multimedia & Codecs | 5 | 19η Σεπ 2007 05:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |