![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| K dobro, ja sam oko kupiti comp uskoro ovdje, bio sam gleda na barebone kit.net su iznenađujuće bavi, i bio sam gleda na FSB brzine, bio sam zadivljen, FSB ne imati ništa za napraviti sa lag? kao ako imam nizak FSB to znači moje igre će lag ili ne? Sam bio idući u dobiti koji su procesor Dual 2,4 GHz sa 2000 Mhz FSB, ali od tada sam vidio što su drugi procesor koji je Quad 2,2 GHz, ali je od 3600 Mhz FSB, znam sa Dual 2,4 GHz i 2000 Mhz FSB ja mogu igrati želim što je Warhammer, ali ako ja idk trebali provesti dodatni novac u dobivanju dodatnog da FSB i quad core, FSB cuz idk ako napravi razlika ili ne, i uzimajući im 4gbz 800 MHz RAM-a, te 256MB grafičke kartice koji podržava RATNE i znam da će ga dobro, samo im zbunjeni o FSB dio. FSB ima li išta za napraviti sa igrama? ili što. Thanks in advance! : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nema nikakve veze s njom. FSB x množitelj procesora je sat = brzina procesora, što utječe na brzinu procesora općih, ali i sama FSB stvarno nema veze s njom. Da li ipak shvate da je dobra grafička kartica znači puno više od brzi procesor za igre. Barebones kits često imaju vrlo osrednji se bavi, koju ne dobiva ništa posebno i često plaćati više za istu stvar. Check out moj hardver vodič.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taj što sam mislio o barebone komplete također, ali ovaj neki je idk različitih check it out, za 299 $ im uzimajući sve to, mislim da je njegova izvrsnog dobar posao. Matične ploče: (A15g AM2 + Pcie Sata2 DDR2 Phenom Ready) Procesor: Dual Core 2,6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core) FSB: 2000MHz HT Speed Ram: 4GB PC2 6400 800mhz DDR2 Kit 2x2gb Tvrdi disk: 160GB Sata 7200rpm Internal Hard Drive DVD-ROM / CD-RW Combo drive, sve u jednom Flash Memory Card Reader All-In-1 Drive Bež Atx Midtower Case W / Power Supply Standardno napajanje i ja već dobio grafičkom karticom koja je ovaj, jedna njegova ok grafičkom karticom je dao mene pa im ne žaleći heh. http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603 Ja mogu trčanje Warhammer uz ovo pravo? |
|
| |||
| |||
| Ne, to će se izvoditi užasno na toj kartici. Generic power supplies imaju tendenciju da eksplodiraju, a niste uzimajući u veliki posao ako zbrojiti cijene za svaku od tih komponenti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
stvarno? ATM dobro im koristeći Internet i ja bio u mogućnosti igrati warhammer fino samo malo lil lag, a ja dobila samo 3 GHz single core 1 GB RAM 400 MHz, koji je sranje, tako da sam mislio 2,6 dual core i RAM-a bi 4gbs za učinjeno izigrati je da zaustavi lag? 300 krupna sačma i gdje mogu dobiti bolji posao? |