kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Reply

Téma eszközök
Old December 3, 2008, 13:19
Új tag Csoport

Default Van FSB kapcsolatos lemaradás?

K Nos, én körülbelül vásárolni comp itt hamarosan, én néztem Barebone kit.net vannak csodálatos foglalkozik, és én néztem az FSB sebességet, arra gondoltam, nem FSB van valami köze van a lemaradás? például ha alacsony FSB nem jelenti Játékaim a lemaradás vagy nem? Én megyek, hogy a processzor, amit Dual 2.4 GHz, 2000 Mhz az FSB, de aztán láttam egy másik processzor volt, hogy a Quad 2,2 GHz-et, de már az 3600 MHz FSB, tudom, a Dual 2.4 GHz, és 2000 MHz FSB tudom a játékot akarom amely Warhammer, de IDK ha kell tölteni az extra pénzt kapok, hogy a külső és FSB quad core, cuz IDK ha FSB tesz különbséget, vagy nem, im is kapok 4gbz 800 MHz RAM és 256 MB grafikus kártya thats támogatta a háború és tudom, hogy jól fog futni, im zavarodva az FSB részt. FSB-e még valamit tenni a játékok? vagy mi. Thanks in advance! : D
Old December 3, 2008, 21:38
Donor Group

Annak semmi köze ehhez. X FSB a processzor szorzó = az órajel a processzor, amely befolyásolja a processzor sebességét az általános, hanem maga FSB tényleg semmi köze ehhez. Van azonban rájönnek, hogy egy jó grafikus kártya olyan sokkal több, mint egy gyors CPU a játékot.

Barebones Projektminták gyakran igen középszerű foglalkozik, csak nem kapok valami különleges és gyakran többet fizetni, az adott dolog. Check out my hardver katalógus.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old December 3, 2008, 23:01
Új tag Csoport

Thats mit gondolnak Barebone készletek is, de ez egy IDK különböző Check it out, a 299 $ im szerzés mind ez, azt hiszem, hogy egy nagyon jó dolog.

Alaplap: (A15g AM2 + PCIe Sata2 DDR2 Phenom Ready)

Processzor: Dual Core 2,6 Ghz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core)
FSB: 2000MHz HT Speed

RAM: 4 GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2gb

Merevlemez: 160GB Sata 7200rpm Internal Hard Drive

DVD ROM / CD-RW Combo meghajtó minden egy

Flash Memory Card Reader All-in-1 Drive

Beige ATX Midtower Case w / Power Supply

Standard tápegység

és már van egy grafikus kártya, amely egy, a grafikus kártya egy OK, hogy megadatott nekem úgy im nem panaszkodom heh.

http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603

Tudok futni Warhammer ennek van?
Old December 4, 2008, 21:52
Donor Group

Nem, nem fog rettenetesen, hogy kártyát. Generic tápegységek inkább felrobban, és te nem kapok, hogy a nagy üzletet, ha felveszi az árakat az egyes elemeket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old December 5, 2008, 12:39
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Nem, nem fog rettenetesen, hogy kártyát. Generic tápegységek inkább felrobban, és te nem kapok, hogy a nagy üzletet, ha felveszi az árakat az egyes elemeket.

Tényleg? jól atm im használ, és tudtam, hogy játsszon Warhammer bírság egy lil kis késéssel, és én csak kapott egy 3 GHz-es core 1 GB RAM 400 MHz, amely szívás, úgyhogy azt gondoltam 2,6 dual core és 4gbs RAM lenne a kész A trükk, hogy állítsa le a lemaradás??? és a 300 dolcsi Hol jobb üzlet?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.