![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
K Nos, én körülbelül vásárolni comp itt hamarosan, én néztem Barebone kit.net vannak csodálatos foglalkozik, és én néztem az FSB sebességet, arra gondoltam, nem FSB van valami köze van a lemaradás? például ha alacsony FSB nem jelenti Játékaim a lemaradás vagy nem? Én megyek, hogy a processzor, amit Dual 2.4 GHz, 2000 Mhz az FSB, de aztán láttam egy másik processzor volt, hogy a Quad 2,2 GHz-et, de már az 3600 MHz FSB, tudom, a Dual 2.4 GHz, és 2000 MHz FSB tudom a játékot akarom amely Warhammer, de IDK ha kell tölteni az extra pénzt kapok, hogy a külső és FSB quad core, cuz IDK ha FSB tesz különbséget, vagy nem, im is kapok 4gbz 800 MHz RAM és 256 MB grafikus kártya thats támogatta a háború és tudom, hogy jól fog futni, im zavarodva az FSB részt. FSB-e még valamit tenni a játékok? vagy mi. Thanks in advance! : D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Annak semmi köze ehhez. X FSB a processzor szorzó = az órajel a processzor, amely befolyásolja a processzor sebességét az általános, hanem maga FSB tényleg semmi köze ehhez. Van azonban rájönnek, hogy egy jó grafikus kártya olyan sokkal több, mint egy gyors CPU a játékot.
Barebones Projektminták gyakran igen középszerű foglalkozik, csak nem kapok valami különleges és gyakran többet fizetni, az adott dolog. Check out my hardver katalógus.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Thats mit gondolnak Barebone készletek is, de ez egy IDK különböző Check it out, a 299 $ im szerzés mind ez, azt hiszem, hogy egy nagyon jó dolog.
Alaplap: (A15g AM2 + PCIe Sata2 DDR2 Phenom Ready) Processzor: Dual Core 2,6 Ghz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core) FSB: 2000MHz HT Speed RAM: 4 GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2gb Merevlemez: 160GB Sata 7200rpm Internal Hard Drive DVD ROM / CD-RW Combo meghajtó minden egy Flash Memory Card Reader All-in-1 Drive Beige ATX Midtower Case w / Power Supply Standard tápegység és már van egy grafikus kártya, amely egy, a grafikus kártya egy OK, hogy megadatott nekem úgy im nem panaszkodom heh. http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603 Tudok futni Warhammer ennek van? |
|
|
|||
|
|||
|
Nem, nem fog rettenetesen, hogy kártyát. Generic tápegységek inkább felrobban, és te nem kapok, hogy a nagy üzletet, ha felveszi az árakat az egyes elemeket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Tényleg? jól atm im használ, és tudtam, hogy játsszon Warhammer bírság egy lil kis késéssel, és én csak kapott egy 3 GHz-es core 1 GB RAM 400 MHz, amely szívás, úgyhogy azt gondoltam 2,6 dual core és 4gbs RAM lenne a kész A trükk, hogy állítsa le a lemaradás??? és a 300 dolcsi Hol jobb üzlet? |