mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

FSB yra susijusi su VVG?

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 3, 2008, 13:19
Naujas Narys

Default FSB yra susijusi su VVG?

K gerai, esu pasirengęs pirkti KOMP čia greičiau, aš ieškojau ne Barebone kit.net jie nuostabus pasiūlymai, ir aš ieškojau ne FSB greitis, man buvo įdomu, ar FSB turėti nieko bendro su lag? pavyzdžiui, jei aš mažas FSB, tai reiškia, kad mano žaidimai bus tarpas ar ne? Aš ketinate gauti procesorių, kuris turėjo Dual 2.4 Ghz su 2000 MHz FSB, bet tada aš pamačiau kitam perdirbėjui, kad jie buvo Quad 2,2 GHz, bet turėjo 3.600 MHz FSB, aš žinau, su Dual 2,4 GHz 2000 MHz FSB, galiu žaisti aš noriu, kuris Warhammer, bet fajnie, jei turi išleisti daugiau pinigų į gauti papildomą FSB kad ir quad core, cuz fajnie, jei FSB yra skirtumų, ar ne, jiems taip pat gauna 4gbz 800 MHz RAM 256 MB graphics card Thats remiama karo ir žinau, kad tai bus paleisti jį gerai, im just apjucis FSB dalis. Ar FSB turėti nieko bendro su žaidimais? ar ką. Thanks in advance! : D
Old Gruodis 3, 2008, 21:38
Donorų grupės

Jis neturi nieko bendra su juo. FSB x daugiklis = procesoriaus taktinį dažnį procesoriaus, kuris įtakoja procesoriaus bendras greitis, o FSB pati tikrai neturi nieko bendro su juo. Ar suprantame, tačiau, kad geros grafikos plokštę reiškia daug daugiau nei greitas CPU žaidimų.

Barebone rinkiniai dažnai yra labai vidutiniškas pasiūlymai, you're not getting nieko ypatingo ir dažnai mokėti daugiau už tą patį. Check out my Hardware Guide.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gruodis 3, 2008, 23:01
Naujas Narys

Thats what I galvoja apie Barebone rinkiniai taip pat, bet fajnie šis yra skirtingose Check it out, už 299 $ im getting visa tai, manau, kad jos gana geras sandoris.

Motherboard: (A15g AM2 + Phenom DDR2 PCIE SATA2 Ready)

Procesorius: Dual core 2.6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core)
FSB: 2000MHz HT Speed

RAM: 4GB PC2 6.400 800MHz DDR2 Kit 2x2GB

Kietasis diskas: 160GB SATA 7200rpm Internal Hard Drive

DVD ROM / CD-RW Combo drive viskas viename

Flash Memory Card Reader All-in-1 diskas

Beige ATX Midtower Byla W / Power Supply

Paprastas maitinimo

ir aš jau turiu grafikos plokštę, kuri tai viena, jos ok grafikos plokštę jis buvo skirtas man, kad jiems nėra skundą heh.

http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603

Galiu paleisti Warhammer su šia teise?
Old Gruodis 4, 2008, 21:52
Donorų grupės

Ne, ji truks siaubingai tą kortelę. Generic maitinimu linkę sprogti, ir jūs negaunate, kad didelis ir elgtis, jeigu jūs pridedate iki kiekvienai iš šių sudedamųjų dalių kainos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gruodis 5, 2008, 12:39
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Ne, ji truks siaubingai tą kortelę. Generic maitinimu linkę sprogti, ir jūs negaunate, kad didelis ir elgtis, jeigu jūs pridedate iki kiekvienai iš šių sudedamųjų dalių kainos.

tikrai? gerai ATM im jį naudoti ir galėjau žaisti Warhammer bauda tik lil bit of tarpas, o aš turiu tik 3 GHz vienas pagrindinių 1 GB RAM, 400 MHz, kuri sucks, todėl maniau, 2,6 dual core ir 4gbs RAM būtų padaryta iš Trick sustabdyti lag? ir 300 Bucks Kur galėčiau rasti geriau elgtis?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.