![]() |
|
| |||
| |||
| K Nu, es esmu gatavs iegādāties comp šeit drīz, es skatījos uz Barebone kit.net tie ir pārsteidzošs ārzemēs, un es meklēju pie FSB ātrums, man bija jautājums, vai FSB ir kāds sakars ar lag? tāpat, ja man ir zems FSB tas ir mans spēles būs lag vai nē? I gatavojas saņemt procesors, kas ir Dual 2,4 Ghz ar 2000 FSB Mhz, bet tad es redzēju citu procesoru tie bija, kas bija Quad 2.2 GHz, bet bija 3.600 Mhz ar FSB, es zinu, ar Dual 2,4 Ghz un 2000 Mhz FSB i var spēlēt spēli es gribu, kas ir Warhammer, bet IDK ja man vajadzētu tērēt papildu naudu panākt, ka papildu FSB un QUAD CORE, cuz IDK ja FSB rada atšķirības vai ne, im arī kļūst 4gbz 800 Mhz RAM un 256 MB grafikas karte thats atbalstīja karu un zinu, ka tas darbosies tas ir labi, im tikai neskaidrības par FSB daļu. Vai FSB ir kāds sakars ar spēlēm? vai ko. Thanks in advance! : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam nav nekāda sakara ar to. FSB x pārstrādātāja reizinātājs = pulksteni ātrums procesors, kas ietekmē procesora vispārējā ātruma, bet FSB sevi tiešām nav nekāda sakara ar to. Vai saprast, ka tomēr labas grafikas karte ir daudz vairāk, nekā ātri CPU spēlēm. Barebones komplekti bieži vien ir ļoti viduvējs darījumus, jūs nesaņemat kaut kas īpašs, un jūs bieži vien maksā vairāk par pašu. Check out my hardware guide.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tas ir tas, ko es domāju par Barebone komplekti arī, bet IDK šis viens atšķiras check it out, par 299 $ im panākt visu to, es domāju, ka tā diezgan labu darījumu. Motherboard: (A15g AM2 + PCIE SATA2 Ddr2 Phenom Ready) Procesors: Dual core 2,6 Ghz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core) FSB: 2000MHz HT Speed RAM: 4GB PC2 6.400 800MHZ DDR2 Kit 2x2GB Cietais disks: 160GB SATA 7200rpm Internal Hard Drive DVD ROM / CD-RW Combo drive All in One Flash Memory Card Reader All-In-1 Drive Bēšs ATX Midtower Case W / Power Supply Standard power supply un es jau got grafikas karti, kas ir šī viena, tā ok grafiskā karte tas tika sniegts man tik im nav sūdzību heh. http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603 Es nevaru palaist Warhammer ar šīm tiesībām? |
|
| |||
| |||
| Nē, tas darbosies briesmīgi uz šīs kartes. Generic power supplies mēdz eksplodēt, un jūs nesaņemat, ka liela darījuma, ja jūs saskaitīt par katru no šiem komponentiem cenām.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
tiešām? labi atm im izmanto to, un man bija iespēja spēlēt Warhammer soda tikai lil nelielu nobīdi, un es tikai got 3 GHz Viendzīslas 1 GB RAM, 400 MHz, kas sucks, tāpēc es domāju 2,6 divkodolu un 4gbs RAM būtu par jādara triks, lai apturētu lag? un par 300 dolāriem, kur es varu saņemt izdevīgāku piedāvājumu? |