![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| K dobrze, ja kupić komp wkrótce, i patrzył na Barebone kit.net mają niesamowite oferty, i ja był patrząc na FSB prędkościach, i was wondering, FSB nie ma żadnego związku z opóźnieniem? , jeśli mam niskie FSB to znaczy, że moje gier opóźnieniem lub nie? i was going to get a procesor, który Dual 2,4 GHz z FSB 2000 MHz, ale z I ujrzałem innego procesora oni, że był Quad 2,2 GHz, lecz musiał z FSB 3600 Mhz, wiem z Dual 2.4 GHz i 2000 MHz FSB i może gry i wanna, który jest Warhammer, ale jeśli ja idk powinny wydawać dodatkowych pieniędzy na uzyskanie dodatkowych że FSB i quad core, cuz idk FSB jeśli czyni różnicy, czy nie, im również zaczyna 4gbz 800 MHz RAM i 256MB pamięci karty graficznej thats wspierane przez wojnę i wiem, że będzie działać dobrze, tylko im pomylić o FSB części. Czy FSB mają nic wspólnego z grami? czy co. Thanks in advance! : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie ma nic wspólnego z nią. FSB procesora x mnożnik = szybkość zegara procesora, co wpływa na ogólną szybkość procesora, ale FSB sobie naprawdę nie ma nic wspólnego z nią. Czy sobie jednak, że dobra karta graficzna oznacza dużo więcej niż szybki procesor do gier. Chudzielec zestawy często bardzo przeciętny ofert, nie masz nic specjalnego i dostawanie często płacą więcej za to samo. Check out my sprzętu przewodnik.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats co myślałem o Barebone zestawy również, ale idk ten jest inny check it out, do 299 dolarów zaczyna im to wszystko, myślę, że jest to dobry interes. Płyta główna: (A15g AM2 + SATA2 DDR2 PCIe Phenom Ready) Procesor: Dual core 2,6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core) FSB: 2000MHz HT Speed RAM: 4GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2gb Dysk twardy: 160 GB Sata 7200rpm Internal Hard Drive DVD ROM / CD-RW Combo drive w jednym Flash Memory Card Reader All-In-1 Drive Beżowy ATX Midtower Case W / Power Supply Podstawowe źródło zasilania a ja już dostałem kartę graficzną, która jest ten jeden, jego jedna karta graficzna ok to na mnie tak im nie skarżą heh. http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603 Warhammer mogę uruchomić z tego prawa? |
|
| |||
| |||
| Nie, to będzie działać na tym potwornie karty. Generic zasilacze zwykle eksplodować, and you're getting, że nie na wielką ofertę, jeśli dodać ceny dla każdego z tych składników.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Naprawdę? atm dobrze im go i byłem w stanie grać Warhammer grzywny tylko lil bit z opóźnieniem, a ja dostałem tylko 3 GHz pojedynczy rdzeń 1 GB pamięci RAM 400 MHz, które do bani, więc myślałem 2,6 dual core i 4gbs RAM to zrobić z sposób, aby zatrzymać lag? i do 300 dolarów, gdzie mogę uzyskać lepszą ofertę? |
![]() |
|
| Zakładki |