mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Este FSB legate de lag?

Reply

Thread Tools
Old 3 decembrie 2008, 13:19
Noile state Group

Default Este FSB legate de lag?

K Ei bine, eu sunt pe cale de a cumpara o comp curând aici, m-am uitat la Barebone kit.net pe care le-au uimitor tratează, şi M-am uitat la FSB viteze, mă întrebam, FSB nu au nimic de a face cu lag? ca daca i-au redus FSB inseamna asta mi jocuri vor rămâne în urmă sau nu? I was mergi la a lua un procesor care a avut Dual 2,4 GHz, cu FSB de 2000 Mhz, dar apoi am văzut că au un alt procesor, care a fost Quad 2.2 Ghz, dar a trebuit FSB de 3600 Mhz, stiu cu Dual 2,4 GHz şi 2000 Mhz FSB i se poate juca jocul Vreau care este Warhammer, dar idk dacă ar trebui să i cheltui bani în plus de faptul că în obţinerea extra FSB şi quad core, vere idk dacă FSB face o diferenta sau nu, de asemenea, obţinerea 4gbz im de 800 MHz de 256MB RAM şi o placă grafică Thats susţinută de război şi ştiu că va rula bine, IM doar confuz despre FSB parte. FSB nu au nimic de a face cu jocuri? sau de ce. Multumesc anticipat! : D
Old 3 decembrie 2008, 21:38
Grupul de donator

Aceasta nu are nimic de-a face cu asta. FSB x procesorului multiplicator = viteza de ceas de procesor, care influenţează procesor general al vitezei, dar FSB-adevăr în sine nu are nimic de-a face cu asta. Fă-seama, totuşi, că o bună placă grafică înseamnă mult mai mult de un procesor rapid pentru jocuri.

Uscăţivă kituri au adesea foarte mediocre se ocupa, pe care nu esti obtinerea nimic special şi de multe ori te plătesc mai mult pentru acelasi lucru. Check out meu hardware ghid.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 3 decembrie 2008, 23:01
Noile state Group

Thats ce m-am gândit la Barebone kituri de asemenea, dar idk asta este diferit verifica-l, de 299 dolari im obtinerea toate acestea, cred că ei o afacere destul de bună.

Plăci de bază: (A15g AM2 + Pcie SATA2 DDR2 Phenom Ready)

Procesor: Dual core 2.6 Ghz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core)
FSB: 2000MHz HT Speed

Ram: 4GB PC2 6400 800mhz DDR2 Kit 2x2gb

Hard drive: 160GB sata 7200rpm internă hard drive

DVD-ROM / CD-RW Combo drive, toate într-un

Flash Memory Card Reader All-In-1 Drive

Beige ATX Midtower Cauza W / Power Supply

Standard de alimentare cu energie

şi deja am luat o placă grafică ce este asta, ok sa o placă grafică ce a fost dat la mine atât de important, nu se plange heh.

http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603

Nu pot rula Warhammer cu acest drept?
Old 4 decembrie 2008, 21:52
Grupul de donator

Nu, se va desfăşura pe această carte de oribil. Generic surse de alimentare au tendinţa de a exploda, şi nu sunteţi obtinerea că mare de afacere dacă adăugaţi în sus a preţurilor pentru fiecare dintre aceste componente.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 5 decembrie 2008, 12:39
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Nu, se va desfăşura pe această carte de oribil. Generic surse de alimentare au tendinţa de a exploda, şi nu sunteţi obtinerea că mare de afacere dacă adăugaţi în sus a preţurilor pentru fiecare dintre aceste componente.

Serios? atm im bine, folosind-o şi am fost în stare să joace doar o amendă Warhammer Lil pic de rămânere în urmă, şi i-am doar 3 GHz single core 1 GB de RAM 400 MHz, care e de rahat, asa ca m-am gândit 2.6 dual core şi 4gbs de RAM ar fi de făcut de truc pentru a opri lag??? şi pentru 300 de dolari în cazul în care pot obţine o mai buna intelegere?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.