![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| K Ei bine, eu sunt pe cale de a cumpara o comp curând aici, m-am uitat la Barebone kit.net pe care le-au uimitor tratează, şi M-am uitat la FSB viteze, mă întrebam, FSB nu au nimic de a face cu lag? ca daca i-au redus FSB inseamna asta mi jocuri vor rămâne în urmă sau nu? I was mergi la a lua un procesor care a avut Dual 2,4 GHz, cu FSB de 2000 Mhz, dar apoi am văzut că au un alt procesor, care a fost Quad 2.2 Ghz, dar a trebuit FSB de 3600 Mhz, stiu cu Dual 2,4 GHz şi 2000 Mhz FSB i se poate juca jocul Vreau care este Warhammer, dar idk dacă ar trebui să i cheltui bani în plus de faptul că în obţinerea extra FSB şi quad core, vere idk dacă FSB face o diferenta sau nu, de asemenea, obţinerea 4gbz im de 800 MHz de 256MB RAM şi o placă grafică Thats susţinută de război şi ştiu că va rula bine, IM doar confuz despre FSB parte. FSB nu au nimic de a face cu jocuri? sau de ce. Multumesc anticipat! : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta nu are nimic de-a face cu asta. FSB x procesorului multiplicator = viteza de ceas de procesor, care influenţează procesor general al vitezei, dar FSB-adevăr în sine nu are nimic de-a face cu asta. Fă-seama, totuşi, că o bună placă grafică înseamnă mult mai mult de un procesor rapid pentru jocuri. Uscăţivă kituri au adesea foarte mediocre se ocupa, pe care nu esti obtinerea nimic special şi de multe ori te plătesc mai mult pentru acelasi lucru. Check out meu hardware ghid.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats ce m-am gândit la Barebone kituri de asemenea, dar idk asta este diferit verifica-l, de 299 dolari im obtinerea toate acestea, cred că ei o afacere destul de bună. Plăci de bază: (A15g AM2 + Pcie SATA2 DDR2 Phenom Ready) Procesor: Dual core 2.6 Ghz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core) FSB: 2000MHz HT Speed Ram: 4GB PC2 6400 800mhz DDR2 Kit 2x2gb Hard drive: 160GB sata 7200rpm internă hard drive DVD-ROM / CD-RW Combo drive, toate într-un Flash Memory Card Reader All-In-1 Drive Beige ATX Midtower Cauza W / Power Supply Standard de alimentare cu energie şi deja am luat o placă grafică ce este asta, ok sa o placă grafică ce a fost dat la mine atât de important, nu se plange heh. http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603 Nu pot rula Warhammer cu acest drept? |
|
| |||
| |||
| Nu, se va desfăşura pe această carte de oribil. Generic surse de alimentare au tendinţa de a exploda, şi nu sunteţi obtinerea că mare de afacere dacă adăugaţi în sus a preţurilor pentru fiecare dintre aceste componente.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
Serios? atm im bine, folosind-o şi am fost în stare să joace doar o amendă Warhammer Lil pic de rămânere în urmă, şi i-am doar 3 GHz single core 1 GB de RAM 400 MHz, care e de rahat, asa ca m-am gândit 2.6 dual core şi 4gbs de RAM ar fi de făcut de truc pentru a opri lag??? şi pentru 300 de dolari în cazul în care pot obţine o mai buna intelegere? |