menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

FSB je spojené s lag?

Reply

Thread Tools
Old 3 decembra 2008, 13:19
Nový člen skupiny

Default FSB je spojené s lag?

K dobre, já jsem asi kúpiť comp sem čoskoro, som hľadal na Barebone kit.net majú úžasné zaoberá, a bol som pri pohľade na FSB rýchlosti, bol som premýšľal, je FSB mať čo do činenia s oneskorením? rád, keď mám nízke FSB to má znamenať moje hry budú zaostávať, alebo nie? som sa dostať procesor, ktorý mal Duální 2,4 GHz s 2000 MHz FSB zo Ale potom som videl iného procesora, že to bolo Quad 2,2 Ghz, ale o 3600 Mhz FSB, viem, že s duálnou 2,4 GHz a 2000 MHz FSB aj možné hrať hru chcem, ktorý je Warhammer, ale IDK ak by mal stráviť aj viac peňazí do získania extra, že FSB a štyroch-jádrové procesory, cuz IDK-li FSB robí rozdiel, alebo nie, im tiež získať 4gbz 800 Mhz RAM a grafickú kartu 256megabajt to je podporovaný WAR a viem, že to bude prebiehať rovnako, im stačí zameniť o FSB časť. Má FSB majú čo do činenia s hrami? alebo co. Thanks in advance! : D
Old 3 decembra 2008, 21:38
Darcu Skupina

To nemá čo robiť. FSB x spracovateľa znásobeného = hodiny rýchlosť procesora, čo má vplyv na jeho všeobecné rýchlosti procesora, ale FSB sám naozaj nemá čo robiť. Myslíte si však uvedomiť, že dobrá grafická karta znamená oveľa viac, ako rýchly procesor pre hry.

Barebones zostavy majú často veľmi podpriemerný obchodov, you're not dostáva niečo zvláštneho a často budete platiť viac za rovnakú vec. Pozri sa na môj hardware sprievodca.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 3 decembra 2008, 23:01
Nový člen skupiny

To, čo si myslia o Barebone zostavy tiež, ale IDK tohle je iný sa pozrieť, za $ 299 im dostať to všetko, myslím, že jeho dobrý obchod.

Základná doska: (A15g AM2 + PCIe SATA2 DDR2 Phenom Připraveno)

Procesor: Dve jadrá 2.6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dvou-Core)
FSB: 2000MHz HT Speed

Ram: 4 GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2gb

Pevný disk: 160gigabajt Sata 7200rpm Vnútorný pevný disk

DVD ROM / CD-RW mechaniky všetko v jednom

Flash pamäte Čítačka kariet All-In-1 Drive

Béžová ATX Midtower Case W / Napájanie

Štandardné napájanie

a já už mám grafickú kartu, ktorá je tento, je to ok grafické karty je uvedený na mňa tak im ne sťažujúceho heh.

http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603

Nemôžem spustiť Warhammer sa toto právo?
Old 4 decembra 2008, 21:52
Darcu Skupina

Nie, to bude trvať strašně na tú kartu. Generic napájanie tendenciu k výbuchu a vy sa neregistrujú, že o veľký obchod, ak pridáte do cien pre každú z týchto zložiek.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 5 decembra 2008, 12:39
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Nie, to bude trvať strašně na tú kartu. Generic napájanie tendenciu k výbuchu a vy sa neregistrujú, že o veľký obchod, ak pridáte do cien pre každú z týchto zložiek.

Naozaj? i atm im, ktorí ju využívajú, a bol som schopný hrať Warhammer pokutu len lil trochu zaostávajú, a já mám len jedno jadro 3 GHz 1 GB RAM 400 MHz, čo naštve, tak som myslel, 2,6 duální jadro a 4gbs RAM by urobil trik zastaviť zaostávajúcej? a za 300 dolárov, kde seženu lepšie riešenie?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Internet problémy spojené s ovládačmi. Prosím pomôžte? fangym Multimedia & Kodeky 1 15. jún 2009 02:28
Pevný disk boot súvisiacich otázok. damnwall Všeobecné Hardware Chat 1 3. februára 2008 13:11
Zvuk a Video súvisiacich? Napalm Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 4 30. decembra 2007 13:50
HI Potřebuju pomoct (ks súvisiace lol) Soverntear Predstavte Yourself Tu 3 11. decembra 2007 06:13
Zvuk praskající problém súvisiaci s pevný disk? Gtrance Multimedia & Kodeky 5 19. September 2007 05:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.