мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

ФСБ се односе на лаг?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Нов 2008, 13:19
Нови члан групе

Default ФСБ се односе на лаг?

К добро, ја сам око купити цомп ускоро овде, био сам гледа на баребоне кит.нет су иненађујуће бави, и био сам гледа на ФСБ брзине, био сам задивљен, ФСБ не имати ништа радити с лаг? као ако имам низак ФСБ то значи моје игре ће лаг или не? ЈА је лијегање добити који су процесор Дуал 2,4 ГХз са 2000 МХз ФСБ, али од тада сам видео шта су други процесор који је Куад 2,2 ГХз, али је од 3600 МХз ФСБ, знам са Дуал 2,4 ГХз и 2000 МХз ФСБ ја могу играти желим што је Уархаммер, али ако ја идк требало спровести додатни новац у добијању додатног да ФСБ и Куад цоре, ФСБ цуз идк ако направи разлика или не, и узимајући им 4гбз 800 МХз РАМ-а, те 256МБ графичке картице који подржава РАТНЕ и знам да ће га добро, само им збуњени о ФСБ део. ФСБ има ли било што радити с играма? или шта. Тханкс ин адванце! : Д
Old 3. Нов 2008, 21:38
Донаторска Група

То нема никакве везе са њом. ФСБ кс множилац процесора је сат = брзина процесора, што утиче на брзину процесора општих, али и сама ФСБ стварно нема везе са њом. Да ли ипак схвате да је добра графичка картица значи много више од брзи процесор за игре.

Баребонес китс често имају врло осредњи се бави, коју не добија ништа посебно и често плаћати више за исту ствар. Цхецк оут мој хардвер водич.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 3. Нов 2008, 23:01
Нови члан групе

Тај што сам мислио о баребоне комплете такође, али овај појединац је идк различитих цхецк ит оут, за 299 $ им узимајући све то, мислим да је његова изврсног добар посао.

Матичне плоче: (А15г АМ2 + Пцие Сата2 ДДР2 Пхеном Реады)

Процесор: Дуал Цоре 2,6 ГХз (АМД Атхлон 64 Кс2 С.Ам2 5000 + Дуал-Цоре)
ФСБ: 2000МХз ХТ Спеед

Рам: 4ГБ ПЦ2 6400 800мхз ДДР2 Кит 2кс2гб

Тврди диск: 160ГБ Сата 7200рпм Интернал Хард Дриве

ДВД-РОМ / ЦД-РУ Цомби дриве, све у једном

Фласх Меморы Цард Реадер Алл-Ин-1 Дриве

Беж Аткс Мидтоуер Цасе У / Поуер Супплы

Стандардно напајање

и ја већ добио графичком картицом која је овај, једна његова ок графичком картицом је дао мене па им не жалећи хех.

хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...044&ЦатИд=1603

Ја могу трчање Уархаммер уз ово право?
Old 4. Нов 2008, 21:52
Донаторска Група

Не, то ће се изводити ужасно на тој картици. Генериц поуер супплиес имају тенденцију да експлодирају, а нисте узимајући у велики посао ако сабрати цене за сваку од тих компоненти.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 5. Нов 2008, 12:39
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Не, то ће се изводити ужасно на тој картици. Генериц поуер супплиес имају тенденцију да експлодирају, а нисте узимајући у велики посао ако сабрати цене за сваку од тих компоненти.

стварно? АТМ добро им помоћу то и ја био у могућности играти уархаммер фино само мало лил лаг, а ја добила само 3 ГХз сингле цоре 1 ГБ РАМ 400 МХз, који је срање, тако да сам мислио 2,6 дуал цоре и РАМ-а би 4гбс за учињено смицалица је да заустави лаг? 300 крупна сачма и где могу добити бољи посао?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Интернет проблеме везане уз возача. Плеасе хелп? фангым Мултимедија и кодеци 1 15. јуна 2009 02:28
Хард диск боот повезаних питања. дамнуалл Генерал Хардуаре Цхат 1 3 фебруар 2008 13:11
Звук и видео повезане? Напалм Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 30 децембар 2007 13:50
ХИ Требам помоћ (ПЦ везане лол) Совернтеар Увести Ыоурселф Овде 3 11 децембар 2007 06:13
Соунд пуцкетање проблема везаних за хард диск? Гтранце Мултимедија и кодеци 5 19. сеп 2007 05:23
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц