az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

FSB gecikme ile ilgili mi?

Reply

Konu Araçları
Old 3 Aralık 2008, 13:19
Yeni Üye Grubu

K Ben buraya en kısa zamanda, ben de inanılmaz fırsatlar var Barebone kit.net bakıyor, ve i FSB hızında arıyordum, i merak ediyorum FSB bir Zorunlu satın am gecikme ile ilgili bir şey var mı? gibi eğer düşük FSB benim oyun veya gecikme olacak demek mi? Ben 2000 Mhz FSB ile ama sonra ben de Quad 2,2 Ghz, ama 3600 MHz FSB ve had bir işlemci gördüm Çift 2.4 GHz olan bir işlemci için, i Çift 2,4 Ghz 2000 Mhz FSB i biliyorum gidiyordu olabilir Oyun olan Warhammer, ancak istediğiniz idk Eğer bu ekstra FSB ve dört çekirdekli, kuzen idk eğer FSB bir fark ya da yapar, aynı zamanda ve 256MB grafik kartı 4gbz 800 Mhz RAM almak Sohbet alma halinde ekstra para ödemeniz gereken oyun that WAR tarafından desteklenen ve i iyi çalışır biliyorum Sohbet sadece FSB parçası hakkında karıştı. Mu FSB oyunları ile ilgili bir şey var mı? ya da ne. Thanks in advance! : D
Old 3 Aralık 2008, 21:38
Bağış Grubu

Bu da bir ilgisi yok. FSB x işlemcinin çarpan = olan işlemci genel hızını etkiler işlemci, bir saat hızı, ama FSB kendini gerçekten bir ilgisi yok. Ancak iyi bir grafik kartı daha fazla oyun için hızlı bir işlemci daha çok anlamına gelir farkında mısın.

Barebone kitleri genelde çok vasat anlaşmaları varsa, özel birşeyler elde değil ve sık sık aynı şey için daha fazla ödeme yaparsınız. Benim donanım kılavuzuna göz atın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 3 Aralık 2008, 23:01
Yeni Üye Grubu

Bu I Barebone kitleri hakkında da ne düşündüm, ama bu idk denemeniz farklıdır, $ 299 sohbet tüm bu elde etmek için, ben onun çok iyi bir anlaşma var.

Anakart: (A15g AM2 + PCIe Sata2 DDR2 Phenom Hazır)

İşlemci: Çift çekirdekli 2,6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Çift Çekirdekli)
FSB: 2000MHz HT Speed

RAM: 4GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2gb

Sabit sürücü: 160gb Sata 7200rpm İç Sabit Disk

DVD ROM / CD-RW Combo bir bütün sürücü

Flash Bellek Kart Okuyucu All-In-1 Drive

Bej ATX Midtower Case W / Güç Kaynağı

Standart güç kaynağı

ve i zaten bana çok heh şikayet im değil, bu bir, onun iyi bir grafik kartı verildi bir grafik kartı var.

http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603

Bu doğru ile Warhammer çalıştırabilirim?
Old 4 Aralık 2008, 21:52
Bağış Grubu

Hayır, horribly bu kartı yayınlanmayacaktır. Genel güç kaynakları patlayabilir eğilimindedir ve elde değil, eğer her bu bileşenlerin fiyatlarını yukarı eklemek anlaşmanın büyük.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 5 Aralık 2008, 12:39
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Hayır, horribly bu kartı yayınlanmayacaktır. Genel güç kaynakları patlayabilir eğilimindedir ve elde değil, eğer her bu bileşenlerin fiyatlarını yukarı eklemek anlaşmanın büyük.

gerçekten mi? iyi ATM Sohbet kullanmadan ve i gecikme sadece Lil Bit Warhammer iyi oynamayı başardı ve sadece bu yüzden düşündüm 3 GHz tek çekirdekli koç hangi berbat 400 MHz 1 GB var 2,6 çift çekirdekli ve 4gbs RAM de Yapıldı bir hile ve gecikme durdurmak için? 300 dolar için i, daha iyi bir anlaşma elde edebilirsiniz?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından