![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| До Ну, я збирався купити Comp тут найближчим часом, я дивився на Barebone kit.net вони дивно угод, а я дивився на швидкості FSB, я було цікаво, чи не ФСБ мати нічого спільного з запізненням? якби я низько ФСБ значить моя гра буде відставати чи ні? Я збираюся отримати процесор, який має подвійне 2,4 ГГц з 2000 МГц FSB, але потім я побачив іншого процесора, що вони були Quad 2,2 Ггц, але був 3600 МГц FSB, я знаю, з Dual 2.4 Ггц і FSB 2000 МГц і може гру я хочу яка Warhammer, але ИДК, якщо я повинен витрачати більше грошей на отримання додаткової, що ФСБ і четирех'ядерних процесорів, Cuz ИДК, якщо ФСБ вносить зміни чи ні, їм також отримувати 4gbz 800 МГц і ОЗУ на 256 Мб відеокарта Thats підтримуються війна і я знаю, він буде працювати добре, їм просто заплуталися в частині ФСБ. Лі ФСБ мати нічого спільного з іграми? або що. Спасибо заранее! : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона не має нічого спільного з нею. ФСБ X процесора множник = тактова частота процесора, який впливає загальне швидкості процесора, але сама ФСБ дійсно не має нічого спільного з нею. Проте розуміємо, що хороша відеокарта означає набагато більше, ніж швидкий процесор для ігор. Barebones комплектів найчастіше мають досить посередній угод, ви не отримуєте нічого особливого, і ви часто платять більше за те ж саме. Від'їзд мій Hardware Guide.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats що я думаю про Barebone комплекти також, але ИДК Він буде відрізнятися Check It Out, за $ 299 їм отримати все це, я думаю, свою добру справу. Материнська плата: (A15g AM2 + PCIe Sata2 DDR2 Phenom Ready) Процесор: Двоядерні 2,6 ГГц (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core) FSB: 2000MHz HT Speed Ram: 4GB PC2 6400 800MHz DDR2 Kit 2x2GB Жорсткий диск: 160GB SATA 7200rpm Internal Hard Drive DVD ROM / CD-RW Combo диску все в одному Flash Memory Card Reader All-in-1 Drive Бежевий ATX Домашній справи Вт / Power Supply Стандартне харчування і я вже отримав графічні карти, які це одне, її OK відеокарта він був даний мені так їм не скаржуся хе. http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603 Я можу запустити Warhammer з цим правом? |
|
| |||
| |||
| Ні, вона буде працювати жахливо на цю карту. Загальний харчування мають тенденцію вибухати, і ви не отримуєте, що велика угода, якщо додати до підвищення цін для кожного з цих компонентів.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
насправді? а банкомат їм використовувати його, і я зміг грати в Warhammer штрафу Just A Lil Bit відставання, а я отримав тільки 3 ГГц одноядерних 1 ГБ оперативної пам'яті 400 МГц, і смокче, так що я думала 2,6 Dual Core і 4gbs ОЗУ б, зробили хитрість, щоб зупинити лаг?? і за 300 баксів, де я можу отримати більш вигідну угоду? |