![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е най-добрия процесор за игри от онова i'v прочетете q6600 е действително slighly-лошо, отколкото e6600 нагоре в игрите, така това, което е най-добрият.
| |||
| |||
| какво ви бюджет LOL Отидох за e6750, £ 116 от dabs.co.uk. Аналогично цени в други уебсайтове. 2.66ghz, 1333fsb, 4MB кеш. Аз мисля, DONT четворни ядра са оптимизирани на всички в игрите все пак, за да отидете дуел ядрото ITL спася £ 60. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей до Necromancier. Да, ще трябва да се споразумеят, единствената игра Знам, че работи с всички четири ядра на процесора е куадро Полет Сим X, и то само след като кръпка.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| e6850 ще бъде най-добрата |
|
| |||
| |||
| Това е най-бързият (затова най-добре) CPU в акционерно скорости. И като се има предвид core2 архитектура и е време отново да се докаже, MHz за MHz, избърсване на пода с AMD на процесора на това също Бих казал, че за по-добро от всички текущи AMD чип. Но ако вие приемете overclocking в нея тогава аз все още искам да кажа X6800 поради това е отключена мултиплициращо и то само тече малко по-бавна (MHz), отколкото в най-E6850 състав. Мисля си за него още малко все пак, аз изчислявам с достойни mobo, прилично напрежения може да видите 4 + GHz от E6850.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| моя бюджет е £ 200 макс за чип. |
|
| |||
| |||
| Бях решава между E6750 и Q6600. Изглежда, че в момента, в който Duo е начинът, по който да вървим, но явно с времето отива от четворни основни процесори ще влезе в игра. Мисля, че за бъдещето на proofing четворни ядра са начин да отида. Дори ако Quad ядрото работи по същия начин като дуо то само ще бъде малко по-бавно, до мястото, където можете приучавам предизвестие. |