![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co je nejlepší procesor pro hraní od toho, co i'v přečíst q6600 je vlastně slighly horší než e6600 nahoru na hraní, aby to, co je nejlepší.
| |||
| |||
| Co váš rozpočet lol Šel jsem pro e6750, £ 116 od dabs.co.uk. Podobně ceny na jiných internetových stránkách. 2.66ghz, 1333fsb, 4megabajt cache. I dont think čtyřjádrových jádra jsou optimalizovány vůbec ve hře tak jako tak, tak jdi duel core, ITL ušetřit 60 liber. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hele až Necromancier. Jo, musel by se dohodly, jediná hra nevím, že pracuje se na všechny čtyři jádra a čtyřjádrových procesorů je Letový Sim X, a to pouze po opravě.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| e6850 by bylo nejlepší |
|
| |||
| |||
| Je to nejrychlejší (tedy nejlepší) cpu na rychlosti vozidel. A vzhledem k core2 architektura má čas a znovu ukázal, MHz pro MHz, utřít podlahu s procesorem AMD je to potom bych také říci, je to lepší, než jakékoliv současné AMD čipu. Ale pokud si vzít v přetaktování je pak bych ještě říci, X6800, protože je to odemčený násobič a funguje pouze mírně pomalejší (MHz) než E6850 na skladě. Přemýšlíte o tom trochu víc když jsem počítat s slušné mobo s slušné napětí můžete vidět 4 + Ghz z E6850.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| můj rozpočet je 200 liber max čipu. |
|
| |||
| |||
| Byl jsem rozhodování mezi E6750 a Q6600. Zdá se, že v okamžiku, kdy duo je cesta, ale samozřejmě postupem času na čtyř-jádrové procesory přijdou do hry. Myslím, že pro budoucí proofing čtyřkoalice jádra jsou cestu. I v případě, že Quad Jádro běží ve stejném režimu jako duo bude jen trochu pomalejší, na místě, kde jste zvyklý upozornění. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostat na 900 dolarů | crazydan20 | Obecné Hardware Chat | 9 | 3. března 2009 19:36 |
| Herní PC | Sc0ttY07 | Obecné Hardware Chat | 35 | 24. července 2008 21:12 |
| Chci si koupit herní PC | electrik91 | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. ledna 2008 15:59 |
| Na 500 dolarů hra Rig. . . | clintondavidn | Obecné Hardware Chat | 4 | 11. Září 2007 10:43 |
| Gaming Rig | c mistr | Obecné Hardware Chat | 12 | 9. září 2007 12:53 |
| Thread Nástroje | |
| |