![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ποια είναι η καλύτερη cpu για gaming από ό, τι i'v διαβάσετε το q6600 είναι πράγματι slighly χειρότερο από μια e6600 προς τα πάνω στο gaming ναι, ποιο είναι το καλύτερο.
| |||
| |||
| Τι σας προϋπολογισμού lol Πήγα για το E6750, £ 116 από dabs.co.uk. παρομοίως τιμές σε άλλες ιστοσελίδες. 2.66ghz, 1333fsb, 4mb cache. i dont think Οι πυρήνες quad βελτιστοποιημένη σε όλα τα παιχνίδια στην ούτως ή άλλως, έτσι πάει πυρήνα μονομαχία, μπορείτε να αποθηκεύσετε ύψους £ 60. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου μέχρι Necromancier. Ναι, θα πρέπει να συμφωνήσουν, το μόνο παιχνίδι που γνωρίζω από που να λειτουργεί με τέσσερις πυρήνες της CPU είναι τετράκλινα Flight Sim X, και μόνο μετά από ένα patch.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| Θα το e6850 είναι η καλύτερη |
|
| |||
| |||
| Είναι ο ταχύτερος (επομένως, το καλύτερο) cpu σε stock ταχύτητες. Και λαμβάνοντας υπόψη την αρχιτεκτονική core2 έχει ξανά και ξανά να αποδείξει ότι, για MHz MHz, σκουπίστε το δάπεδο με την cpu της AMD τότε θα ήθελα επίσης να πω ότι είναι καλύτερη από οποιαδήποτε τρέχουσα τσιπ της AMD. Αλλά αν πάρετε overclocking σε αυτό τότε θα ήθελα ακόμη να πω X6800 λόγω του ότι είναι unlocked πολλαπλασιαστή και μόνο τρέχει ελαφρώς μικρότερη (MHz) από το E6850 σε απόθεμα. Το σκέφτομαι λίγο περισσότερο όμως, Μάλλον με ένα αξιοπρεπές mobo, με αξιοπρεπή τάσης μπορείτε να δείτε 4 + Ghz από E6850.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| προϋπολογισμός μου είναι £ 200 max για το τσιπ. |
|
| |||
| |||
| Ήμουν αποφασιστεί μεταξύ των E6750 και του Q6600. Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή το δίδυμο είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε, αλλά προφανώς με το πέρασμα του χρόνου το quad πυρήνα επεξεργαστές θα αρχίσουν να παίζουν. Νομίζω ότι για το μέλλον της θωράκισης τετράκλινα πυρήνες είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε. Ακόμη και αν η Quad πυρήνας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ως δίδυμο θα είναι λίγο πιο αργό, σε σημείο που μπορείτε συνηθίζει προειδοποίηση. |