![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Koji je najbolji procesor za igre iz i'v što pročitate q6600 je zapravo slighly lošiji od e6600 gore na igračkoj tako što je najbolje.
|
|||
|
|||
|
što je proračun lol
JA je otišao za e6750, £ 116 od dabs.co.uk. Slično je procijenjen na druge web stranice. 2.66ghz, 1333fsb, 4MB cache. ja dont misliti quad jezgre su optimizirane na svim igrama u anyway, pa idi dvoboj jezgri, itl uštedjeti 60 £. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hej Necromancier up. Da, treba da se slažu, jedina igra Znam da se radi sa sve četiri jezgre od quad procesora je Flight Sim X, a tek nakon patch.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Athlon 64x2 6000 +
|
|||
|
|||
|
e6850 bi biti najbolje
|
|
|
|||
|
|||
|
To je najbrži (dakle najbolje) CPU na zalihe brzinama. A s obzirom na core2 arhitektura ima vremena i opet se pokazalo, za MHz MHz, poraziti AMD CPU's a onda bih se reći da je bolje nego bilo koji trenutni AMD čipu.
Ali ako se u nju overclocking onda bih još reći X6800 zbog svoje otključan množitelj i to samo lagano teče sporije (MHz) od E6850 na skladištu. Razmišljanje o tome malo više ipak, JA računati s pristojne mobo, s pristojne naponi mogli vidjeti 4 + GHz s E6850.
|
|||
|
|||
|
moj proračun £ 200 max za čip.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bio sam odlučivanja između E6750 i Q6600.
Čini se da u ovom trenutku je dvojac je put to ići, ali očito je kako vrijeme prolazi po quad core procesora će se u igru. Mislim da je za budućnost iskušavanje quad jezgre su na putu da odu. Čak i ako je Quad core pokreće na isti način kao duo će biti samo malo sporije, do točke u kojoj ste navika najave. |