![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a legjobb cpu a játékokhoz milyen i'v olvasni q6600 ténylegesen slighly rosszabb, mint a e6600 felfelé a játékokhoz igen, mi a legjobb.
| |||
| |||
| Mi a költségvetés lol Elmentem a e6750, £ 116 a dabs.co.uk. Hasonlóképpen árú más weboldalakon. 2.66ghz, 1333fsb, 4mb cache. I dont think quad papírhüvelyek optimalizált egyáltalán játékok Mindegy, így megy párbaj mag, ITL megmentselek 60 £. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé Necromancier fel. Igen, kellett volna megegyezni, a játék csak akkor tudom, hogy működik mind a négy mag egy négymagos CPU Flight Sim X, és csak egy patch.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| e6850 lenne a legjobb |
|
| |||
| |||
| Ez a leggyorsabb (tehát a legjobb) CPU a készlet tart. Valamint figyelembe véve a core2 architektúrára van idő, és ismét bebizonyosodott, MHz MHz, törölje le a padlóra AMD processzor van, akkor én is mondom, hogy jobb, mint bármelyik jelenlegi AMD chip. De ha overclocking rá, akkor én még mindig azt kell mondanunk, hogy X6800 mert ez nyitva multiplikációs fut, és csak valamivel lassabb (MHz), mint az E6850 az állomány. Gondoltam, hogy egy kicsit több is, azt hiszem a tisztes mobo, a tisztességes feszültségértéket látnád 4 + Ghz egy E6850.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Saját költségvetése 200 £ max a chip. |
|
| |||
| |||
| Én dönt az E6750 és a Q6600. Úgy tűnik, hogy abban a pillanatban, a duó az az út, de természetesen az idő múlásával a quad core processzorok lépnek játszani. Azt hiszem, a jövőben a Quad proofing papírhüvelyek a megfelelő módszer. Még ha a Quad core fut ugyanazon a mód, mint a duó csak kissé lassabban, hogy az a pont, ahol meg szokott nyilatkozat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség: Gaming Rig? Költségvetés Gaming fúrótoronyhoz im getting a 900 $ | crazydan20 | Általános fémáru Chat | 9 | 3. március 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Általános fémáru Chat | 35 | 24. július 2008 21:12 |
| Want to buy a PC Gaming | electrik91 | Általános fémáru Chat | 8 | 15. január 2008 15:59 |
| A $ 500 Gaming Rig. . . | clintondavidn | Általános fémáru Chat | 4 | 11 Sep 2007 10:43 |
| Gaming Rig | c master | Általános fémáru Chat | 12 | 9. Szeptember 2007 12:53 |
| Téma eszközök | |
| |