![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הוא הטוב ביותר עבור המשחקים CPU ממה i'v לקרוא את q6600 הוא למעשה slighly גרוע יותר מאשר כלפי מעלה ב-e6600 המשחקים אז מה היא הטובה ביותר.
| |||
| |||
| מה התקציב שלך LOL הלכתי על e6750, £ 116 מ dabs.co.uk. בדומה לכך מחיר על אתרי אינטרנט אחרים. 2.66ghz, 1333fsb, מטמון 4mb. אני חושב dont מרובע ליבות הם optimised כלל במשחקים בכל מקרה, אז לכי דו קרב הליבה, itl לחסוך לך £ 60. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Necromancier למעלה. כן, היה צריך להסכים, רק את המשחק כי אני יודע על כל עובד עם ארבע ליבות של מעבד מרובע הוא Flight sim X, ורק אחרי תיקון.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| את e6850 היה להיות הטוב ביותר |
|
| |||
| |||
| זהו המהירות (לכן את הטוב ביותר) CPU ב המניה במהירויות. בנוסף, בהתחשב core2 אדריכלות יש פעם ושוב כדי להיות מוכח, MHz עבור MHz, להביס של CPU של AMD אז אני רוצה גם לומר את זה טוב יותר מאשר של כל הנוכחי AMD שבב. אבל אם אתה לוקח את העניין overclocking אז עדיין הייתי צריך לומר X6800 בגלל זה נעול מכפיל והיא פועלת רק מעט איטית יותר (MHz) מאשר ב-E6850 המניה. לחשוב על זה קצת יותר חשבתי לעשות חשבון עם mobo הגון, הגון עם voltages אתה יכול לראות מתוך 4 + Ghz של E6850.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| התקציב שלי הוא מקסימום 200 £ עבור הצ 'יפ. |
|
| |||
| |||
| אני הייתי מחליט בין E6750 ו Q6600. נראה כי בשלב זה את זה שנים את כל הכבוד, אבל ללא ספק עם הזמן הולך על מרובע ליבות מעבדים יבוא אל תוך משחק. אני חושבת על העתיד ההגהה של מרובע ליבות הם כל הכבוד. גם אם Quad core פועל, באותו מצב כמו זה יהיה רק Duo להיות מעט איטית יותר, עד לנקודה שבה אתה מבחין הרגל. |