![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaki jest najlepszy procesor do gier z tego, co i'v przeczytać q6600 jest faktycznie slighly gorsze niż e6600 góry w grach więc to, co jest najlepsze.
| |||
| |||
| whats budżetu lol I poszedł na e6750, £ 116 z dabs.co.uk. Podobnie cenach na innych stronach internetowych. 2.66GHz, 1333fsb, 4MB cache. i dont think quad rdzeni są zoptymalizowane na wszystkich gier i tak, więc go pojedynek rdzeń ITL zaoszczędzą £ 60. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey na Necromancier. Tak, będą musiały dojść do porozumienia, tylko gra wiem o tym ze wszystkich czterech rdzeni procesora na quad jest Flight Sim X, a dopiero po plaster.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| Czy e6850 być najlepszym |
|
| |||
| |||
| Jest to najszybszy (dlatego najlepiej) CPU w stanie prędkościach. A biorąc pod uwagę core2 Architektura ma czas i znów być udowodnione, MHz MHz, wytrzeć podłogę z AMD CPU's następnie I'd również powiedzieć, że lepiej niż wszelkie bieżące AMD chip. Ale jeśli wziąć pod overclockingu następnie I'd jeszcze powiedzieć X6800 ze względu na jego odblokowany mnożnik i to jest tylko nieznacznie wolniejszy (MHz) niż E6850 w akcji. Myślenie o niej choć trochę więcej, mogę liczyć się z przyzwoitą Mobo, z godną napięcie można zobaczyć 4 + GHz z E6850.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| mój budżet wynosi £ 200 max chipie. |
|
| |||
| |||
| Byłem Decydując pomiędzy E6750 i Q6600. Wydaje się, że moment, w duecie jest droga, ale oczywiście jak czas idzie przez procesorów quad core będzie wchodzić w grę. Myślę, że dla przyszłej korekty w quad rdzeni są do zrobienia. Nawet jeśli quad core biegnie w tym samym trybie, jak duet to będzie tylko nieznacznie wolniejszy, do miejsca, w którym wont wypowiedzenia. |