![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ceea ce este cel mai bun procesor pentru jocuri de la ceea ce i'v citiţi q6600 este, de fapt, slighly mai rău decât un e6600 în sus, la astfel de jocuri, ceea ce este cel mai bun.
| |||
| |||
| Ce vă bugetul lol M-am dus pentru e6750, de £ 116 de la dabs.co.uk. în mod similar, la preţuri de pe alte site-uri web. 2.66ghz, 1333fsb, 4MB cache. i dont think quad miezuri sunt optimizate la toate în jocuri, oricum, aşa că merg duel de bază, ITL salva de £ 60. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei până Necromancier. Da, ar trebui să fie de acord, numai în joc ştiu de ce funcţionează cu toate cele patru miezuri de un procesor quad este Flight Sim X, şi numai după ce un patch.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| de e6850 ar fi cel mai bun |
|
| |||
| |||
| Este cel mai rapid (prin urmare, cel mai bun) cpu la viteze de stoc. Şi luând în considerare arhitectura core2 timp şi-a dovedit a fi din nou, pentru MHz MHz, ştergeţi cuvântul cu procesoare AMD's apoi Aş spune de asemenea, este mai bine decât orice curent AMD chip. Dar dacă te ia overclocking în el atunci Aş mai avea de spus, din cauza X6800 este deblocat de multiplicare şi rulează doar puţin mai lent (MHz) decât la E6850 stoc. Ma gandesc la asta un pic mai mult, deşi, Recunosc, cu o decente mobo, decente cu tensiuni ai putea vedea 4 + Ghz de la un E6850.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| bugetul meu este de £ 200 max pentru cip. |
|
| |||
| |||
| Am fost decide între E6750 si Q6600. Se pare că în momentul în care duo este modul în care să merg, dar, evident, ca timpul trece de procesoare quad core va intra în joc. Cred că pentru viitor Proofing de quad miezuri sunt modul în care să merg. Chiar şi în cazul în care Quad core se execută în acelaşi mod ca un duo acesta va fi doar un pic mai lent, până la punctul în care vă obiceiul preaviz. |
![]() |
|
| Marcaje |