![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čo je najlepší procesor pre hranie od toho, čo i'v prečítať q6600 je vlastne slighly horšie ako e6600 hore na hranie, aby to, čo je najvýhodnejšie.
| |||
| |||
| Čo váš rozpočet lol Išiel som pre e6750, £ 116 od dabs.co.uk. Podobne ceny na iných internetových stránkach. 2.66GHz, 1333fsb, 4megabajt cache. I dont think čtyřjádrových jadrá sú optimalizované vôbec v hre tak ako tak, tak choď duel core, ITL ušetriť 60 libier. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hele až Necromancier. Jo, musel by sa dohodli, jediná hra nevím, že pracuje sa na všetky štyri jadrá a čtyřjádrových procesorov je Letový Sim X, a to len po oprave.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Athlon 64x2 6000 +
| |||
| |||
| E6850 by bolo najlepšie |
|
| |||
| |||
| Je to najrýchlejšia (teda najlepšie) cpu na rýchlosti vozidiel. A vzhľadom k Core2 architektúra má čas a opäť ukázal, MHz pre MHz, utrieť podlahu s procesorom AMD je to potom by som tiež povedať, je to lepšie, než akékoľvek súčasné AMD čipu. Ale ak si vziať v přetaktování je potom by som ešte povedať, X6800, pretože je to odomknutá násobič a funguje len mierne pomalší (MHz) ako E6850 na sklade. Rozmýšľate o tom trochu víc když jsem počítať s dôstojnej Mobo s dôstojnej napätia môžete vidieť 4 + Ghz z E6850.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| môj rozpočet je 200 libier max čipu. |
|
| |||
| |||
| Bol som rozhodovania medzi E6750 a Q6600. Zdá sa, že v čase, keď duo je cesta, ale samozrejme postupom času na štyroch-jádrové procesory prídu do hry. Myslím, že pre budúce proofing čtyřkoalice jadrá sú cestu. Aj v prípade, že Quad Jadro beží v rovnakom režime ako duo bude len trochu pomalší, na mieste, kde ste zvyknutý oznámenie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostať na 900 dolárov | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 3. marca 2009 19:36 |
| Herné PC | Sc0ttY07 | Všeobecné Hardware Chat | 35 | 24. júla 2008 21:12 |
| Chcem si kúpiť herné PC | electrik91 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. januára 2008 15:59 |
| Na 500 dolárov hra Rig. . . | clintondavidn | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 11. September 2007 10:43 |
| Gaming Rig | c majster | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 9. septembra 2007 12:53 |
| Thread Tools | |
| |