![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који је најбољи процесор за игре из и'в што прочитате к6600 је заправо слигхлы лошији од е6600 горе на играчкој тако што је најбоље.
| |||
| |||
| што је буџет лол ЈА је отишао за е6750, 116 £ од дабс.цо.ук. Слично је процијењен на друге веб странице. 2.66гхз, 1333фсб, 4МБ цацхе. ја донт мислити Куад језгра су оптимизоване на свим играма у Аныуаы, па иди двобој језгри, итл уштеди 60 £. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј Нецроманциер уп. Да, треба да се слажу, једина игра Знам да се ради са све четири језгра од Куад процесора је Флигхт Сим Кс, а тек након патцх.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Атхлон 64кс2 6000 +
| |||
| |||
| е6850 би бити најбоље |
|
| |||
| |||
| То је најбржи (дакле најбоље) ЦПУ на залихе брзинама. А с обзиром на цоре2 архитектура има времена и опет се показало, за МХз МХз, поразити АМД ЦПУ'с а онда бих се рећи да је боље него било који тренутни АМД чипу. Али ако се у њу Оверцлоцкинг онда бих још рећи Кс6800 због своје Откључан множилац и то само лагано тече спорије (МХз) од Е6850 на складишту. Размишљање о томе мало више ипак, ЈА рачунати са пристојне мобо, са пристојне напон могли видети 4 + ГХз са Е6850.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| мој буџет £ 200 макс за чип. |
|
| |||
| |||
| Био сам одлучивања између Е6750 и К6600. Чини се да у овом тренутку је двојац је пут за ићи, али очигледно је да време пролази по Куад цоре процесора ће се у игру. Мислим да је за будућност искушавање Куад језгра су на путу да оду. Чак и ако је Куад цоре покреће на исти начин као дуо ће бити само мало спорије, до тачке у којој сте навика најаве. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ: Гаминг опремити? Буџет гаминг катарка им узимајући за 900 $ | цразыдан20 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 3 март 2009 19:36 |
| Игре ПЦ | Сц0ттЫ07 | Генерал Хардуаре Цхат | 35 | 24. јула 2008 21:12 |
| Желите купити ПЦ гаминг | елецтрик91 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 15 јануар 2008 15:59 |
| Тхе $ 500 гаминг снаст. . . | цлинтондавидн | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 11. сеп 2007 10:43 |
| Гаминг опремити | ц мајстор | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 9. септембра 2007 12:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |