![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Який кращий процесор для ігрових від того, що прочитав I'v Q6600 фактично slighly гірше, ніж E6600 вгору, так що гра є кращим.
|
|||
|
|||
|
Whats ваш бюджет LOL
Я пішов за E6750, £ 116 від dabs.co.uk. Аналогічні ціни на інші сайти. 2.66GHz, 1333FSB, 4MB кеш. Я думаю, Dont Quad ядрами оптимізовані на всіх іграх в будь-якому разі, так йти поєдинок основного, ITL заощадити 60 фунтів стерлінгів. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ей до Necromancier. Так, доведеться погодитися, єдина гра, я знаю, що працює з усіма чотирма ядрами чотирьохядерного процесора Flight Sim X, і лише після патча.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Athlon 64x2 6000 +
|
|||
|
|||
|
E6850 б бути краще
|
|
|
|||
|
|||
|
Це найшвидший (і тому краще) процесори на складі швидкостях. А з огляду на те, Core2 архітектурі знову і знову буде доведено, МГц МГц, принижувати від AMD процесора то я б також сказати, що це краще, ніж будь-які поточні чіпи AMD.
Але якщо взяти в розгоні, то я б ще сказати, X6800 через його розблокувати множник і воно працює тільки трохи повільніше (МГц), ніж E6850 на складі. Думаючи про це трохи більше, хоча, я думаю, з гідною плат, з гідною напруг можна побачити 4 + ГГц з E6850.
|
|||
|
|||
|
мій бюджет становить £ 200 макс на чіпі.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я був вибір між E6750 і Q6600.
Схоже, що на даний момент дует є шлях, але, очевидно, як проходить час чотирьохядерні процесори будуть вступати в гру. Я думаю, для майбутнього коректури Quad ядер шлях. Навіть якщо Quad Core працює в тому ж режимі, як дует це буде тільки трохи повільніше, до точки, де ви звичай повідомлення. |