![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Doar comandat acest bord. Oricine ştie ce versiune BIOS acest lucru navelor cu? F1, F2, etc Sau este că veţi obţine ceea ce primesc? Motiv Im cer este că Im planificare pe punerea în e8400 in ea, care nu au suport pentru F1 revizuire. Nu-i plăcea să rupe un alt PC în afară doar pentru a flash BIOS-ul, dar mi s-ar putea să .. :4-dontkno intrare Orice ar fi apreciat .. Mulţumesc! |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Care Ram Ar trebui să mă Cumpăraţi P55m meu I5-ud2 Gigabyte | bong | Procesoare, Placi de baza si RAM | 1 | 9 noiembrie 2009 06:26 |
| BIOS-ul meu stricat? - Meu BIOS-ul este în prezent stabilit la toate implicite din fabrică | Bubba | Procesoare, Placi de baza si RAM | 5 | 7 aprilie 2009 15:33 |
| Custom Build Will nu Boot - Intel Core 2 Duo 3.0 Ghz şi Gigabyte EP45-UD3R | jonathon8860 | General Hardware Chat | 3 | 14 martie 2009 08:09 |
| Gigabyte GA-P35-DS3 overclocking ajuta | codymackay | Procesoare, Placi de baza si RAM | 2 | 16 februarie 2008 02:20 |
| Gigabyte Aurora argint | pete21 | Cazuri & Power Supplies | 6 | 14 ianuarie 2008 00:27 |
| Thread Tools | |
| |