![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, аз едва наскоро подписа до този форум и изглежда много добре. Както и аз наистина нужда от помощ с overclocking Аз съм нов за нея никога не прави това и преди, но имам overclocked моята графична карта, която е сравнително лесно. Имам Intel E6750, който е в 2.66Ghz. Сега влиза в BIOS и да отида до района, където вие (мисля, че не сте сигурни) може да промени съотношението на процесора на часовника. Сега не съм сигурен дали това е, което ви overclock и аз наистина не са много на една идея за това как да overclock на процесора. Някой, моля помогнете ми аз съм наистина много искаха да overclock. Някой с дънната платка ще ми помогне много, защото тогава може да се отнасят до BIOS. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, ти ще трябва да се промени FSB, а не "съотношението" (това контролира как CPU и RAM са свързани, остави го на мира). Вдигане на FSB в 5-10mhz нарастване, докато вие не можете да обувка Windows, след което рестартирайте и да ги сваля и се повтаря, докато не сте толкова висок, колкото можете. Можете на напрежение с малки суми, за да получите по-добра overclocks.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , но помня, топло, не е голям убиец в overclocking, upping напрежения него. това е много опасно, но с Core 2 дуа, ти хубав много никога не трябва да направите това. Каква е вашата скорост на RAM? само по-ниско съотношение, тъй като когато сте на FSB ли овен скорости в MHz нагоре, (нейните също overclocking на RAM) и да използвате съотношението на по-ниски скорости на RAM, така че да не ги увреждат при overclocking.
| |||
| |||
| Е, upping на напрежение прави създават топлина. : P Но да, това е по същество вярна.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Така че повишаване на предната страна автобус. Къде ще бъде в състояние да намери това в BIOS? (Знам, че повечето от вас ще имат различни дънни платки) Къде ще е най-често? |
|
| |||
| |||
| ОК Im още много объркана .... Намерих това в BIOS нарича домакин честотата на процесора, мога да променя това? а също така и couldnt намеря нещо под предните странични автобуса, които биха могли да бъдат увеличени |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои Памет Трябва ли да купите за Моят I5 P55m-ud2 Gigabyte | бонг | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 9-ти ноември 2009 06:26 |
| Гигабайта IRAM-си струва или не? | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 6 | 25-ти юли 2009 13:25 |
| NZXT или гигабайт Aurora 570? | harryc | Случаи & Power Доставки | 2 | 30 Май 2008 14:03 |
| Гигабайт GA-P35-DS3 overclocking Помощ | codymackay | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 16-то Feb 2008 02:20 |
| Гигабайта Aurora Сребърен | pete21 | Случаи & Power Доставки | 6 | 14 Jan 2008 00:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |