![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni jsem teprve nedávno byla podepsána až do tohoto fóra, a zdá se být velmi milý. Tak jako tak jsem opravdu potřebuju pomoct s přetaktování jsem nový nikdy udělat to dříve, ale já jsem overclocked mé grafické kartě, která byla poměrně snadná. Mám procesor Intel E6750, který je na 2.66Ghz. Teď jsem vstoupit do BIOSu a jdu do oblasti, kde je (myslím, že nejsem jist) se mohou změnit CPU hodiny poměr. Teď si nejsem jistý, je-li to, co se přetaktování a já opravdu není mnoho představu o tom, jak na přetaktování procesoru. Pomozte mi někdo, prosím, jsem opravdu eminentní zájem na tom, přetaktování. Někdo s mou základní deskou by pomohl hodně, protože pak jsem se může vztahovat na BIOS. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, budete muset změnit FSB, nikoli "poměr" (to určuje, jak CPU a RAM jsou spojeny, nechá to být). Zvýšit FSB v 5-10mhz inkrementů, dokud není možné zavést systém Windows, restartujte a vezměte je dolů a opakujte, dokud si nejsme tak vysoké, jak můžete. Můžete se napětí od drobných částek, které mají lépe overclocks.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ale pamatujte, že teplo není velký zabiják v přetaktování, upping napětí ji. to je velmi nebezpečné, ale s Core 2 duos, jste skoro nikdy nebudete muset udělat. jaká je vaše rychlost RAM? jen menší podíl, protože když se na vás RAM rychlostí FSB v MHz nahoru, (i jeho přetaktování RAM) a použijete poměr ke snížení rychlosti RAM, takže nepoškodí nich při přetaktování.
| |||
| |||
| No, upping napětí dělá vytvářet teplo. : p Ale ano, to je v podstatě správný.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Tak jsem se zvýší přední stranu autobusu. Pokud bych měl být schopen najít v BIOSu? (Já vím, většinu z vás bude mít jiný motherboardy) Pokud by bylo nejčastější? |
|
| |||
| |||
| ok im stále opravdu zmatená .... Našel jsem to v BIOSu nazývá hostitelský frekvence procesoru, tak i změnu, že? a rovněž i couldnt najít něco pod přední stranu autobusu, která by mohla být zvýšena |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ram, které bych si měl koupit pro My I5 P55m-ud2 Gigabyte | Bong | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 9.listopadu 2009 06:26 |
| Gigabyte IRAM-stojí za to nebo ne? | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 6 | 25.července 2009 13:25 |
| NZXT nebo Gigabyte Aurora 570? | harryc | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 30. května 2008 14:03 |
| Gigabyte GA-P35-DS3 přetaktování pomoci | codymackay | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 16. únor 2008 02:20 |
| Gigabyte Aurora Silver | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 14. leden 2008 00:27 |
| Thread Nástroje | |
| |