μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Gigabyte GA-σ. 35-DS3 Motherboard overclocking - χρειάζονται βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 05:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Gigabyte GA-σ. 35-DS3 Motherboard overclocking - χρειάζονται βοήθεια

Γεια σε όλους εγώ μόλις πρόσφατα υπογράψει σε αυτό το φόρουμ και φαίνεται πολύ όμορφο. Anyways πραγματικά χρειάζονται κάποια βοήθεια με το overclocking είμαι νέος σε αυτό ποτέ δεν θα γίνει πριν, αλλά έχω overclocked κάρτα γραφικών μου που ήταν αρκετά εύκολο. Έχω ένα Intel E6750 που είναι σε 2.66Ghz. Τώρα εισάγετε το BIOS και να πάω με το χώρο όπου μπορείτε (δεν το πιστεύω σίγουρος) μπορεί να αλλάξει το ρολόι της CPU λόγος. Τώρα δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι που με overclock σας και πραγματικά δεν έχουν πολλά από μια ιδέα για το πώς να overclock την CPU. Κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει Είμαι πραγματικά πρόθυμοι να overclock. Κάποιος μου με μητρική πλακέτα θα βοηθούσε πολύ, επειδή τότε θα μπορεί να σχετίζονται με το BIOS.

Ευχαριστώ!
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 06:36
Ομάδα Δωρητών

Οχι, θα χρειαστεί να αλλάξετε το FSB, δεν αποτελεί "λόγο" (αυτό ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο η CPU και RAM συνδέονται αφήσουμε μόνη της). Αύξηση του FSB στα 5-10MHz αυξήσεων έως ότου δεν είναι δυνατή η εκκίνηση των Windows, κάντε επανεκκίνηση και στη συνέχεια να τις προβλέπει και επαναλάβετε μέχρι να είστε τόσο υψηλές όσο μπορείτε. Μπορείτε να τις τάσεις από μικροσκοπικά ποσά για να έχουν καλύτερη overclocks.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 16:24
Ομάδα Δωρητών

αλλά να θυμάστε, η θερμότητα δεν είναι ο μεγάλος δολοφόνος στο overclocking, upping τάσης της. αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, αλλά και με Core 2 duos, μπορείτε σχεδόν ποτέ δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. τι ταχύτητα είναι η δική σας μνήμη RAM; σας μόνο χαμηλότερα ο λόγος γιατί, όταν η FSB σας ζευγαρώσει ταχύτητες ανεβαίνουν σε MHz, (το overclocking, επίσης, τη μνήμη RAM) και τη χρήση του λόγου για τη μείωση των ταχυτήτων μνήμης RAM, ώστε να μην ζημιών τους όταν overclocking.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 17:59
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, upping της τάσης κάνει δημιουργία θερμότητας. : p Αλλά ναι, αυτό είναι ουσιαστικά σωστή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 21:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Γι 'αυξήσουν την μπροστινή πλευρά λεωφορείο. Όταν θα είμαι σε θέση να βρείτε σε αυτό το BIOS; (Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν διαφορετικές μητρικές πλακέτες) Σε περίπτωση που θα είναι το πιο κοινό;
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 01:53
Νέο Μέλος Ομάδα

ok im ακόμη πραγματικά σύγχυση .... Βρήκα αυτό το πράγμα στο BIOS ονομάζεται υποδοχής συχνότητα της CPU, αλλαγή που μπορώ να κάνω; και επίσης i couldnt βρείτε οτιδήποτε υπό μπροστινή πλευρά λεωφορείου που θα μπορούσε να αυξηθεί
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.