![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σε όλους εγώ μόλις πρόσφατα υπογράψει σε αυτό το φόρουμ και φαίνεται πολύ όμορφο. Anyways πραγματικά χρειάζονται κάποια βοήθεια με το overclocking είμαι νέος σε αυτό ποτέ δεν θα γίνει πριν, αλλά έχω overclocked κάρτα γραφικών μου που ήταν αρκετά εύκολο. Έχω ένα Intel E6750 που είναι σε 2.66Ghz. Τώρα εισάγετε το BIOS και να πάω με το χώρο όπου μπορείτε (δεν το πιστεύω σίγουρος) μπορεί να αλλάξει το ρολόι της CPU λόγος. Τώρα δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι που με overclock σας και πραγματικά δεν έχουν πολλά από μια ιδέα για το πώς να overclock την CPU. Κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει Είμαι πραγματικά πρόθυμοι να overclock. Κάποιος μου με μητρική πλακέτα θα βοηθούσε πολύ, επειδή τότε θα μπορεί να σχετίζονται με το BIOS.
Ευχαριστώ! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Οχι, θα χρειαστεί να αλλάξετε το FSB, δεν αποτελεί "λόγο" (αυτό ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο η CPU και RAM συνδέονται αφήσουμε μόνη της). Αύξηση του FSB στα 5-10MHz αυξήσεων έως ότου δεν είναι δυνατή η εκκίνηση των Windows, κάντε επανεκκίνηση και στη συνέχεια να τις προβλέπει και επαναλάβετε μέχρι να είστε τόσο υψηλές όσο μπορείτε. Μπορείτε να τις τάσεις από μικροσκοπικά ποσά για να έχουν καλύτερη overclocks.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
αλλά να θυμάστε, η θερμότητα δεν είναι ο μεγάλος δολοφόνος στο overclocking, upping τάσης της. αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, αλλά και με Core 2 duos, μπορείτε σχεδόν ποτέ δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. τι ταχύτητα είναι η δική σας μνήμη RAM; σας μόνο χαμηλότερα ο λόγος γιατί, όταν η FSB σας ζευγαρώσει ταχύτητες ανεβαίνουν σε MHz, (το overclocking, επίσης, τη μνήμη RAM) και τη χρήση του λόγου για τη μείωση των ταχυτήτων μνήμης RAM, ώστε να μην ζημιών τους όταν overclocking.
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, upping της τάσης κάνει δημιουργία θερμότητας. : p Αλλά ναι, αυτό είναι ουσιαστικά σωστή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Γι 'αυξήσουν την μπροστινή πλευρά λεωφορείο. Όταν θα είμαι σε θέση να βρείτε σε αυτό το BIOS; (Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν διαφορετικές μητρικές πλακέτες) Σε περίπτωση που θα είναι το πιο κοινό;
|
|
|
|||
|
|||
|
ok im ακόμη πραγματικά σύγχυση .... Βρήκα αυτό το πράγμα στο BIOS ονομάζεται υποδοχής συχνότητα της CPU, αλλαγή που μπορώ να κάνω; και επίσης i couldnt βρείτε οτιδήποτε υπό μπροστινή πλευρά λεωφορείου που θα μπορούσε να αυξηθεί
|