manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Gigabajt GA-P35-specifikacija okvira na T3 kanalima matična ploča overclocking - treba pomoć

Reply

Thread Tools
Old 2. veljača 2008, 05:49
Novi član grupe

Default Gigabajt GA-P35-specifikacija okvira na T3 kanalima matična ploča overclocking - treba pomoć

Hej svima sam tek nedavno se prijavio na ovaj forum i izgleda vrlo lijepo. Anyways JA stvarno potreba neki pomoć sa overclocking sam novi na to nikada nije učinio to prije, ali sam overclocked moje grafičkom karticom koja je prilično jednostavna. Imam Intel E6750 koji je u 2.66Ghz. Sada ću ući u BIOS i idem na području gdje se (mislim da ne znam) može promjena CPU's clock ratio. Zatim Im 'ne siguran ako je to ono što overclock sa i ja stvarno nemam mnogo ideja o tome kako overclock CPU. Netko ugoditi pomoć mene ja sam stvarno željela overclock. Netko je s mojim matična ploča bi pomoglo puno, jer tada ne mogu odnositi na BIOS.

Hvala!
Old 2. veljača 2008, 06:36
Donatorska Grupa

Default Gigabajt GA-P35-specifikacija okvira na T3 kanalima matična ploča overclocking - treba pomoć

No, morat ćete promijeniti FSB, a ne "ratio" (to kontrolira koliko CPU i RAM su povezani, ostavite ga na miru). Podići FSB za 5-10mhz koracima dok ne možete boot Windows, a zatim ponovo ih dolje i ponovite sve dok ne budete kao visok kao možete. Možete se naponi po sićuušni iznosi bolje overclocks.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 2. veljača 2008, 16:24
Donatorska Grupa

ali zapamtite, topline nije veliki ubojica u overclocking, upping naponi ga. To je vrlo opasno, ali sa core 2 duos, vi nikada ne ljepušan velik dio potreba za to. Što je vaša brzina RAM-a? Vi samo niži odnos, jer kada ste se vi FSB brzine u MHz ram ići gore (i njegove overclocking RAM) i koristite na niže omjere RAM brzinama tako da ne štete ih kada overclocking.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 2. veljača 2008, 17:59
Donatorska Grupa

Pa, upping u naponu radi stvoriti toplinu. : p Ali, da, to je u suštini točna.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 2. veljača 2008, 21:54
Novi član grupe

Pa sam podigla prednjoj strani autobusom. Gdje bih se moći naći to u BIOS? (Ja znam većina vas će imati različite Matične ploče) Gdje bi se najčešće?
Old 3. veljače 2008, 01:53
Novi član grupe

ok im još jako zbunjena .... Našao sam ovo u BIOS zove CPU host frequency, mogu promijeniti to? a također i couldnt naći ništa pod prednjoj strani autobus koji može biti povećan
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji Ram Trebam li kupiti za Moje I5 P55m-ud2 Gigabyte Bong CPU, Matične ploče i RAM 1 9. studeni 2009 06:26
Gigabajt IRAM-vrijedi ili ne? cheesepuff General Hardware Chat 6 25 srpanj 2009 13:25
NZXT ili gigabajt Aurora 570? harryc Cases & Power Supplies 2 30. svibanj 2008 14:03
Gigabajt GA-P35-specifikacija okvira na T3 kanalima overclocking help codymackay CPU, Matične ploče i RAM 2 16. veljača 2008 02:20
Gigabajt Aurora Silver pete21 Cases & Power Supplies 6 14 siječanj 2008 00:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.