![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia mindenki csak nemrég írta alá, hogy ezt a fórumot és úgy tűnik, nagyon szép. Egyébként én igazán szükség némely segít overclocking Én új soha nem csinált ilyet, de én overclocked grafikus kártya, amely meglehetősen egyszerű. Van egy Intel E6750 ami 2.66Ghz. Most adjuk meg a BIOS-t és úgy megy, hogy a terület, ahol meg (azt hiszem, nem biztos benne) nem változott a CPU óráját arány. Most nem vagyok biztos benne, hogy ez mit overclock, és én tényleg nem sok az ötlet, hogy miként overclock a CPU. Valaki kérem, segítsen nekem én igazán szívesen overclock. Valaki az én alaplap segítene sokat, mert akkor én is kapcsolódhat a BIOS. Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, akkor meg kell változtatni az FSB, nem egy "arány" (ez az ellenőrzés, hogy a CPU és RAM kapcsolódik, hagyja békén.) Emelje fel a FSB az 5-10MHz részletekben, amíg nem tudja elindítani a Windows, akkor indítsa újra, és le, és ismételjük, amíg van olyan magas, mint te. Tudod ki a feszültség a kis mennyiségű, hogy jobban meg tudják overclocks.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de ne feledd, a hő nem a nagy gyilkosával overclocking, upping feszültségértéket azt. Ez nagyon veszélyes, de a Core 2 kettő, akkor nagyon sokat nem kell csinálni. mi van a RAM sebessége? csak alacsonyabb az arány, mert ha az FSB meg a RAM sebességet MHz-ig megy, (annak is a overclocking RAM), és használja az arány alacsonyabb a RAM sebességet, hogy ne kárt, amikor overclocking.
| |||
| |||
| Nos, upping a feszültség tesz create hőt. : P De igen, ez lényegében megfelel a valóságnak.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Úgyhogy fel a front side bus. Ha akarom, hogy ezt a BIOS-ban? (Tudom, hogy a legtöbb, amit különböző alaplapok) Hol lenne a leggyakrabban? |
|
| |||
| |||
| OK im még nagyon összezavarodtam .... Azt találta, hogy ez a dolog a BIOS-ban felhívta a CPU host frequency, hogy tudom megváltoztatni? továbbá i couldnt talál valamit a front side bus, hogy növelni kell |