![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, aš tik neseniai prisijungė prie šio forumo ir ji atrodo labai gražiai. Anyways man tikrai reikia kai su įsijungimas I'm new to ji niekada padaryti jį prieš padėti, bet aš Overclocked mano video korta, kuri buvo gana lengva. Turiu Intel E6750, kuri yra 2.66GHz. Dabar turiu įvesti BIOS ir aš einu į tą vietą, kur (manau tikrai ne), gali keisti procesoriaus laikrodis santykis. Dabar aš nesu tikras, ar tai, ką jūs su overclock ir man tikrai nėra daug idėja apie tai, kaip overclock CPU. Someone Please help me I'm really siekia overclock. Kažkas mano plokštė padėtų daug, nes tada man gali būti susiję su BIOS. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, jums reikia pakeisti FSB, o ne "santykis" (tai kontroliuoja, kaip procesorius ir RAM yra susiję, palikti jį vien tik). Kelti FSB 5-10MHz didinimo kol negali paleisti Windows, tada iš naujo ir priimti juos ir kartokite tol, kol jūs toks didelis, kaip galite. Jūs galite ne įtampa iki mažų sumų geriau overclocks.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bet atminkite, kad šiluma yra ne didelis žudikas ir įsijungimas upping įtampa jį. Tai labai pavojinga, bet su Core 2 duos, jūs beveik niekada nereikės to daryti. Koks greitis jūsų RAM? Jums tik mažesnis santykis, nes kai jus turite RAM FSB greitis MHz eiti, (jos taip pat įsijungimas RAM) ir naudoti santykis mažesnis RAM greitį taip, kad jums nedarytų žalos jiems kai įsijungimas.
| |||
| |||
| Na, upping įtampa daro sukurti šilumos. : P Bet taip, tai iš esmės teisinga.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taigi, aš geriau Front Side Bus. Kur man galima rasti šio BIOS? (Žinau, dauguma iš jūsų turės skirtingas plokštėse) Jei būtų dažniausias? |
|
| |||
| |||
| Gerai jiems dar tikrai supainioti .... Radau šį BIOS dalykas vadinamas CPU priimančiosios dažnis, turėčiau pakeisti, kad? taip pat i couldnt find anything pagal Front Side Bus, kad galėtų būti padidintos |