![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey everyone Es tikai nesen parakstīja šo forumu, un šķiet ļoti jauki. Anyways es tiešām vajadzīga neliela palīdzība ar overclocking I'm new to nekad nav darījuši agrāk, bet man ir overclocked manu grafikas karti, kas bija diezgan viegli. Man ir Intel E6750 kas ir 2.66GHz. Tagad es ievadiet BIOS un man doties uz vietu, kur tu (es domāju, ka nav pārliecināts), var mainīt CPU pulksteni attiecību. Tagad es neesmu pārliecināts, vai tas ir tas, ko jūs OVERCLOCK ar un man patiešām nav daudz ideju par to, kā OVERCLOCK CPU. Kāds lūdzu palīdziet man es esmu patiešām vēlas OVERCLOCK. Kāds ar manu mātesplati palīdzēs daudz, jo tad es varētu attiekties uz BIOS. Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, jums vajadzēs nomainīt FSB, nevis "ratio" (tas nosaka, cik CPU un RAM ir savstarpēji saistīti, atstājiet to vien). Paaugstināt FSB 5-10MHz porcijām, kamēr jūs nevarat boot Windows, tad restart un ņemt to uz leju un atkārtot, kamēr jūs pat varat. Jūs varat līdz spriegumiem pa niecīga summa, lai iegūtu labākus overclocks.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet atceries, siltuma nav liels nāves cēlonis overclocking, upping spriegumiem to. Tas ir ļoti bīstami, bet Core 2 Duos, tu diezgan daudz nekad nevajadzēs to darīt. kādi ātrums ir jūsu RAM? Jums tikai zemāks rādītājs, jo, kad tu līdz FSB tu ram ātrumiem MHz iet uz augšu (tā arī overclocking RAM) un lietojot koeficientu samazināt RAM ātrums, lai jūs nebojātu tās, ja overclocking.
| |||
| |||
| Nu, upping spriegumiem dara radīt siltumu. : p Bet jā, tas būtībā ir pareizs.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Tāpēc es paaugstināt front side bus. Kur es varētu atrast to BIOS? (Es zinu, lielākā daļa no jums būtu citādāks motherboards) Ja būtu visbiežāk? |
|
| |||
| |||
| ok im vēl tiešām mulsina .... Es atklāju šo lietu BIOS sauc par CPU uzņēmējas frekvences, es varu nomainīt to? kā arī i couldnt atrast kaut ko ar front side bus, kas varētu palielināt |
![]() |
|
| Bookmarks |