![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci som len nedávno bola podpísaná až do tohto fóra, a zdá sa byť veľmi milý. Tak ako tak jsem opravdu potřebuju pomoct s přetaktování som nový nikdy urobiť to predtým, ale já jsem overclocked mojej grafickej karte, ktorá bola pomerne jednoduchá. Mám procesor Intel E6750, ktorý je na 2.66GHz. Teď jsem vstúpiť do BIOSu a jdu do oblasti, kde je (myslím, že nejsem jist) sa môžu zmeniť CPU hodiny pomer. Teď si nejsem jistý, je-li to, čo sa přetaktování a já naozaj nie je veľa predstavu o tom, ako na přetaktování procesoru. Pomôžte mi niekto, prosím, som naozaj veľký záujem na tom, přetaktování. Niekto s mojou základnou doskou by pomohol veľa, pretože potom som sa môže vzťahovať na BIOS. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, budete musieť zmeniť FSB, nie "pomer" (to určuje, ako CPU a RAM sú spojené, nechá to byť). Zvýšiť FSB v 5-10MHz inkrementů, kým nie je možné zaviesť systém Windows, reštartujte a vezmite je dolu a opakujte, pokiaľ si nie sú tak vysoké, ako môžete. Môžete sa napätie od malých súm, ktoré majú lepšie overclocks.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ale pamätajte, že teplo nie je veľký zabijak v přetaktování, upping napätie ju. to je veľmi nebezpečné, ale s Core 2 duos, ste skoro nikdy nebudete musieť urobiť. aká je vaša rýchlosť RAM? len menší podiel, pretože keď sa na vás RAM rýchlosťou FSB v MHz hore, (aj jeho přetaktování RAM) a použijete pomer k zníženiu rýchlosti RAM, takže nepoškodí nich pri přetaktování.
| |||
| |||
| No, upping napätie dělá vytvárať teplo. : P Ale áno, to je v podstate správny.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Tak som sa zvýši prednú stranu autobusu. Ak by som mal byť schopný nájsť v BIOSu? (Já vím, väčšinu z vás bude mať iný motherboardy) Ak by bolo najčastejšie? |
|
| |||
| |||
| ok im stále naozaj zmatená .... Našiel som to v BIOSu nazýva hostiteľský frekvencie procesora, tak aj zmenu, že? a tiež i couldnt nájsť niečo pod prednú stranu autobusu, ktorá by mohla byť zvýšená |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ram, ktoré by som si mal kúpiť pre My I5 P55m-UD2 Gigabyte | Bong | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 9.listopadu 2009 06:26 |
| Gigabyte Irama-stojí za to alebo nie? | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 25.července 2009 13:25 |
| NZXT alebo Gigabyte Aurora 570? | harryc | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 30. mája 2008 14:03 |
| Gigabyte GA-P35-DS3 přetaktování pomoci | codymackay | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 16. február 2008 02:20 |
| Gigabyte Aurora Silver | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 14. január 2008 00:27 |
| Thread Tools | |
| |