![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима сам тек недавно се пријавио на овај форум и изгледа врло лепо. Аныуаыс ЈА стварно потреба некакав помоћ са Оверцлоцкинг сам нови на то никада није учинио то пре, али сам оверцлоцкед моје графичком картицом која је прилично једноставна. Имам Интел Е6750 који је у 2.66Гхз. Сада ћу ући у БИОС и идем на подручју гдје се (мислим да не знам) може промена ЦПУ'с цлоцк ратио. Затим Им 'не сигуран ако је то оно што оверцлоцк са и ја стварно немам много идеја о томе како да оверцлоцк ЦПУ. Нетко угодити помоћ мене ја сам стварно желела оверцлоцк. Неко је са мојим матична плоча би помогло много, јер тада не могу односити на БИОС. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но, потребно је да промените ФСБ, а не "ратио" (то контролише колико ЦПУ и РАМ су повезани, оставите га на миру). Подићи ФСБ за 5-10мхз корацима док не можете боот Уиндоус, а затим поново их доле и поновите све док не будете као висок као можете. Можете се напон по сићуушни износи боље оверцлоцкс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| али запамтите, топлоте није велики убица у Оверцлоцкинг, уппинг напон га. То је веома опасно, али са цоре 2 Дуос, ви никада не згодан велик део потреба за то. Шта је ваша брзина РАМ-а? Ви само нижи однос, јер када сте се ви ФСБ брзине у МХз рам ићи горе (и његове Оверцлоцкинг РАМ) и користите на ниже омјер РАМ брзинама тако да не штете их када Оверцлоцкинг.
| |||
| |||
| Па, уппинг у напону ради створити топлоту. : П Али, да, то је у суштини тачна.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Па сам подигла предњој страни аутобусом. Где бих се моћи наћи то у БИОС? (Ја знам већина вас ће имати различите Матичне плоче) Где би се најчешће? |
|
| |||
| |||
| ок им још јако збуњена .... Нашао сам ово у БИОС зове ЦПУ хост фрекуенцы, могу променити то? а такође и цоулднт наћи ништа под предњој страни аутобус који може бити повећан |