![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Selam herkese Ben sadece son zamanlarda bu forum kayıt ve çok güzel görünüyor. Her Gerçekten ben bunu daha önce yapılması asla yeni yaşıyorum overclock ile yardıma ihtiyacım var, ama bu oldukça kolay oldu benim grafik kartı overclocked var. Hangi 2.66Ghz at Intel E6750 var. Şimdi BIOS girmek ve bölgede nereye (emin değilim düşünüyorum gidin) CPU saat oranı değişmiş olabilir. Bu ne sizin overclock ve gerçekten çok bir fikir üzerinde nasıl CPU overclock zorunda Şimdi emin değilim. Biri gerçekten overclock için istekli bana yardım et. Çünkü sonra BIOS ilgili benim anakart olan biri çok yardımcı olacaktır. Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, bir "oranı FSB değil değiştirmek için" (bu ne CPU ve RAM, yalnız bırakın) bağlı gerekir. 5 in FSB yükselt-10mhz artışla kadar cannot boot Windows, daha sonra yeniden başlatın ve onları aşağı çekmek ve siz olmadığınız gibi yüksek tekrarlayın. İsterseniz kadar gerilimleri küçük miktarlarda tarafından daha iyi overclocks ulaşabilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ancak, ısı overclock en büyük katili, bu gerilim upping değil hatırlıyorum. çok, ama tehlikeli çekirdek 2 duos ile, hemen hemen yapmanıza gerek asla bu. ne hız için RAM nedir? sadece düşük oranı nedeniyle sizin MHz FSB sizin kadar git hızları ram, yukarı (onun da RAM overclock) ve RAM düşürmeye oranı kullanmak böylece zaman overclock onlara zarar vermez hızları.
| |||
| |||
| Şey, gerilim upping yapar ısı oluşturmak. : p Ama evet, bu temelde doğru's.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ben ön tarafı otobüs yükseltin. Nereden BIOS bu bulmak mümkün olabilir? (I) Nerede en yaygın olacağını size farklı anakartlar olurdu en biliyor musun? |
|
| |||
| |||
| tamam sohbet hala çok karıştı .... Ben CPU ana frekansı denir, i değişiklik yapmak BIOS bu şey bulunabilir mi? ve I couldnt ön tarafında otobüs altında bir artış olabilir şey bulmak |
![]() |
|
| Bookmarks |