![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Агов усім, що я тільки недавно зареєструвались на цьому форумі і, здається, дуже приємно. У будь-якому випадку я дійсно потрібна допомога при розгоні Я новачок в це ніколи не робив це раніше, але в мене є моя розігнаної графічної карти, яка була досить проста. У мене Intel E6750 який знаходиться в 2,66 ГГц. Тепер я увійти в BIOS і я йду в районі, де ви (я думаю, не впевнений) може змінилося Clock Ratio процесора. Тепер я не впевнений, що це те, що ви з розгону, і я дійсно не так багато ідеї про те, як розігнати процесор. Кто-то будь ласка, допоможіть мені, що я дійсно зацікавлені в розгоні. Хтось з моєї материнської плати б дуже допомогти, тому що тоді я можу ставитися до BIOS. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, вам необхідно змінити ФСБ, а не "співвідношення" (це визначає, як пов'язані між процесором і ОЗП, залишити його у спокої). Підніміть ФСБ в 5-10MHz крок, поки ви не можете завантаження Windows, перезавантажте і прийняти їх і повторити, поки ви так само високо, як тільки може. Ви можете до напружень з невеликими сумами, щоб отримати кращий розгін.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Але пам'ятайте, що тепло не є причиною смерті в розгоні, він підвищить напругу його. Це дуже небезпечно, але з Core 2 Duo, ви майже ніколи не треба цього робити. з якою швидкістю це ваша пам'ять? Ви тільки нижня відносини, тому що коли тебе ФСБ вам RAM швидкість в МГц вгору, (його також розгін пам'яті) і ви використовуєте ставленням до зниження швидкості оперативної пам'яті, щоб не пошкодити їх при розгоні.
| |||
| |||
| Ну, він підвищить напруга робить створити тепло. : P Але так, по суті правильні.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так що я підняти шину. Де я зможу знайти це в BIOS? (Я знаю, багато хто з вас буде мати різні материнські плати) Де б найбільш поширених? |
|
| |||
| |||
| ОК їм ще дуже плутати .... Я знайшов цю річ в BIOS CPU Host називається частотою, я можу змінити це? і я також Couldnt нічого знайти по шині, що може бути збільшено |