![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας, Χρειάζομαι βοήθεια για την εξεύρεση της cpu overclocking μέρος στο BIOS. Είμαι ακόμη αρχάριος με τους υπολογιστές, μόνο το πρώτο μου οικοδομήσουμε χτισμένη 2 μήνες πριν. Τέλος πάντων κάποια πράγματα θα μπορούσαν να μου πει τι είναι να αυξήσει, τι να κάνουμε, και όπου συνήθως είναι. Κάποιος μου με πλοίο ή άλλο παρόμοιο από gigabyte θα είναι μια τεράστια βοήθεια.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Βρείτε την μπροστινή πλευρά λεωφορείο (FSB) και να αυξήσει τον έλεγχο αυτό. Αυτό θα είναι υπό CPU επιλογές κάποιου είδους. Αύξηση από 10MHz μέχρι να παγώσει μέχρι / μπορώ να σου φορτίο σε παράθυρα τότε να μειώσει ξανά τα υψηλότερα σταθερή ρύθμιση, εκτελέστε ένα video game ή κάτι τέτοιο και να δούμε αν η λειτουργία διακοπεί, αν δεν congrats έχετε OC'd, μόνο αν δεν κρατήσει μέχρι τη στήριξη προβλέπεται το σταθερό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης, μην αγγίζετε τίποτα άλλο στο BIOS. Αν σας "νέα για υπολογιστές" σας συμβουλεύω μόνο άγγιγμα την ταχύτητα της CPU και τίποτε άλλο δεν έχει.
|