![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, Man ir vajadzīga neliela palīdzība, kā atrast cpu overclocking piedalās BIOS. Es esmu vēl iesācējs ar datoru, tikai uzbūvēta mana pirmā būvēt 2 months ago. Jebkurā gadījumā ir dažas lietas, cilvēki varētu man pateikt, ir tas, kas ir pieaugums, ko darīt, un kur tas parasti ir. Kāds ar manu valde vai līdzīga vienam no gigabyte būtu liela palīdzība.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Atrast front side bus (FSB) kontroli un palielināt to. Tas būs saskaņā ar CPU opcijas kaut kāda. Pieaugums, ko tai 10MHz līdz jūs iesaldēt up / var 't load programmā Windows tad samazināt atpakaļ uz augstāko stabils iestatījums, palaist video spēles vai kaut ko un paskatīties, vai avārijām, ja ne congrats esat OC'd, ja ne tikai saglabā pamatnes uz leju, līdz tā ir stabila.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Arī nepieskarieties kaut kas cits ir BIOS. Ja jūsu "jaunās ar datoriem:" Es jums padomu tikai pieskarties CPU ātrums un nekas cits.
|