![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Σκεφτόμουν σχετικά με την αναβάθμιση μου μητρική πλακέτα για την υποστήριξη της νέας κάρτας γραφικών επρόκειτο να αγοράσει, μια Radeon HD 4850, είχε και μια ερώτηση. Θα ήταν πιο χρήσιμο και μακροπρόθεσμα για να αγοράσω μια μητρική πλακέτα χωρίς PCI-E 2,0 αλλά με διασταυρούμενα πυρά υποστήριξης, ή μια μητρική πλακέτα με PCI-Express 2,0 αλλά δεν διασταυρούμενα πυρά υποστήριξη; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πραγματικά. Απλώς πάρτε μια P45.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβάθμιση CPU Συμβουλές Παρακαλώ. | ανώτερους στιγμή | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8 Αυγούστου 2009 08:02 |
| Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται | Isaac appiah | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 10 Ιουν 2009 14:24 |
| Αναβάθμιση συμβουλές | CE Jones | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23η Μαΐου 2008 18:01 |
| Αναβάθμιση Συμβουλές | JonniBravo | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Φεβ 2008 17:38 |
| Συμβουλές για την αναβάθμιση | Plusi | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 13 Οκτ 2007 14:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |