![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš galvojau apie perėjimą mano plokštėje remti naują grafikos plokštę buvau ketinate pirkti, Radeon HD 4850, ir buvo klausimas. Ar ji labiau apsimoka ilgainiui pirkti plokštę be PCI-E 2.0, bet su crossfire palaikymu arba su PCI plokštė-Express 2.0, bet ne crossfire paramą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nei iš tiesų reikia. Just get P45.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CPU Atnaujinti Patarimai Prašom. | Senior momentas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 8 rugpjūtis 2009 08:02 |
| Atnaujinkite patarimo reikia | Izaokas Appiah | General Hardware Chat | 2 | Birželis 10, 2009 14:24 |
| Atnaujinkite konsultacijos | CE Jones | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 23, 2008 18:01 |
| Atnaujinkite Patarimai | JonniBravo | General Hardware Chat | 10 | 5 vasaris 2008 17:38 |
| Patarimai dėl atnaujinimo | Plusi | General Hardware Chat | 4 | 13 spalis 2007 14:02 |
| Temos įrankiai | |
| |