![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Přemýšlel jsem o upgradu mojej doske, ktoré podporujú nové grafické karty som šiel nakúpiť, a Radeon HD 4850, a mal otázku. Bolo by užitočné, v dlhodobom horizonte na kúpu základné dosky s PCI-E 2.0, ale s podporou CrossFire a základnú dosku s PCI-Express 2.0, ale bez podpory CrossFire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ani fakt veciach. Stačí si P45.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| CPU Upgrade Poradenstvo prosím. | senior moment | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 8.srpna 2009 08:02 |
| Upgrade odporúčania potrebných | Isaac appiah | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 10. jún 2009 14:24 |
| Upgrade poradenstvo | CE Jones | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. mája 2008 18:01 |
| Upgrade Poradenstvo | JonniBravo | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. február 2008 17:38 |
| Poradenstvo o inovácii | Plus | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 13. október 2007 14:02 |
| Thread Tools | |
| |