![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Био сам размишљати о надоградњу моје матичне плоче за подршку новом графичком картицом сам био идући у куповину, а Радеон ХД 4850, а имала је питање. Да ли бисте се више исплати на дуже стазе купити матичну плочу без ПЦИ-е 2,0, али уз подршку унакрсно ватра, или матична плоча са ПЦИ-Експресс 2,0, али не и унакрсно ватра суппорт? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нити заиста стварима. Праведан добити П45.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦПУ надоградње Саветовање Плеасе. | виши тренутак | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 8 аугуст 2009 08:02 |
| Упграде потребан савет | Изак аппиах | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. јуна 2009 14:24 |
| Упграде савет | ЦЕ Јонес | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 23 мај 2008 18:01 |
| Упграде Савети | ЈонниБраво | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 5 фебруар 2008 17:38 |
| Савети о надоградњу | Плус | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 13 октобар 2007 14:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |