![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prostě koupil 2 2900xt to za 100 € a co dát je na dobré použít, ale nemáte na palubě, se mi E6420 za € 50 za týden Tak to někdo víte o dobré Socket 775 CrossFire overclockers desce? Děkuji předem za návrhy
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Se rozhodli jít na BIOSTAR TPower I45
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to jako dobrá volba, rychlý Google uvedl, že dělá dobrou přetaktování. Dejte nám vědět, jak jsi na to
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přetaktování E8400 Návrhy | clearerror | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 16. června 2009 11:24 |
| Crossfire Otázka | MaxWilson | Graphics Cards & Monitory | 4 | 14. května 2008 00:12 |
| SLI / CrossFire | Deezer | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 4. února 2008 21:07 |
| Nový procesor AMD na Gigabyte MoBo, podněty a pomoc prosím. | pcbutter | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 17. ledna 2008 06:28 |
| SLI nebo CrossFire? | cheesewheels99 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 1. ledna 2008 16:52 |
| Thread Nástroje | |
| |