![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά αγόρασε 2 2900xt της για € 100 και τι να τους εντάξουμε στην καλή χρήση, αλλά δεν έχουν σκάφους, έχω αρχίσει να E6420 € 50 για την επόμενη εβδομάδα Το ίδιο και ο καθένας γνωρίζει ένα καλό Socket 775 διασταυρούμενα πυρά overclockers μητρική πλακέτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Αποφάσισε να πάει για τη BIOSTAR TPower I45
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μοιάζει με μια καλή επιλογή, μια γρήγορη Google έχει δηλώσει ότι κάνει καλό overclocking. Ας γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίσουμε
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclocking E8400 Προτάσεις | clearerror | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 16 Ιουν 2009 11:24 |
| Ερώτηση Crossfire | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 14 Μαΐου 2008 00:12 |
| SLI / Crossfire | Deezer | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 4 Φεβ 2008 21:07 |
| Νέος επεξεργαστής AMD για Gigabyte MoBo,, Προτάσεις και βοήθεια σε παρακαλώ. | pcbutter | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 17 Ιαν 2008 06:28 |
| SLI ή διασταυρούμενα πυρά; | cheesewheels99 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 1η Ιαν. 2008 16:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |