![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ... това е точната стик, че е бил в компютъра, тъй като ден точка, когато са го. Така че той не е с двойна канал въпрос или един канал тъй като един ден той просто реши да се признае само половината. Така че отидох от 512MB до 256MB, в сила - това е моята машина HD както извор. Аз отидох и купих нов стик (Hynix DDR400 1GB) и колко много ми се, когато съм огън на системата ... половината отново. Опитах друга пръчка, всички пръчки в различни слотове и все още не отида. Странно, CPU-Z признава Hynix 1GB RAM DDR400 (така е сигурно правиш му работа), но в BIOS и Windows признава само 512MB. Що се прави Ubuntu и Knoppix. Използвах Memtest86 и тя каза, че е имало грешки или проблеми. Всички пръчки са опитвали по абсолютно същия настройка другаде и те намеря 1GB. Така че следващия въпрос е, защо? Съдържа борда се повреди? За протокола, това е гигабайт 848p борда и Hynix RAM (на нова, в случай че не забележите) - оригиналът е корсар RAM. Никога не съм виждал този проблем и на други места се съди хора съм говорил ... те не изглежда да са видели проблем било! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква операционна система използвате? после пак се DONT виждам защо му само четене 512 Имах проблем с четене 4GB, само за да разберете изглед може да прочетете 3gb Но мисля, че това може да бъде различен abit
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли вашата дънна платка са на борда на видео?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Опитайте отиваш в BIOS и някъде в това блато може да се намери възможност да не се направи бърз старт, или възможност да се направи пълна проверка на паметта. Вие може да искате да погледнете колко BIOS е отчитането също. Рестартирайте и (след чака цяла вечност), ако видите, че той определя. Ако не, промяна гръб към бърз старт. Дали m / B достатъчно възрастен, за да се нуждаем от нова CMOS батерията?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз съм с XP Media Center 2005. Vista поддържа 3.14GB или нещо такова, че за 32bit. Моят съвет не разполага на борда на видео (Имам P модел, аз модел е интегрирана). Ще опитам това, което Майк е предложила за пълна проверка на паметта. Искате най-BIOSes след 2003-2004 го - и аз просто монтирани нова батерия, както наскоро както декември. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Ще взема погледнете по-късно. Благодаря за помощта ви - Ще споделите ли как съм се качил на. |
|
| |||
| |||
| Добре, че накрая да имам около нея - просто проверява около 20 минути преди и няма никъде не се споменава за бърз старт или пълно Памет Проверка на всички. Някакви други идеи? Аз съм свеж, освен купуване на нов борд, но те са преустановени още преди години. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Имахме два часа HP Omnibooks в миналото, и имаше абсолютно същия проблем, но само в един слот, а аз никога не трябва да дъното на това, тъй като другата слот и други лаптопа са наред. Сложих го до хардуера неизправност.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HDD понякога не може да бъде открит от дънната платка | lauz006 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 15 Юни 2009 02:37 |
| Има ли такова нещо като полувреме достоен полувреме Височина графична карта? | mctw | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 април 2009 15:54 |
| Ниска Профил / полувреме Размер / полувреме Височина PCI графична карта | tomthedrummer1992 | Графика на карти & Монитори | 5 | 16-то Feb 2009 09:00 |
| Отчетен памет не съвпада Размер на инсталираните Памет | weedan_ash | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 13 Jan 2009 17:18 |
| Acer лаптоп странно Измръзване | chrisleech11 | Лаптопи, Mobiles & текст | 19 | 5-и парламентарен Фев 2008 10:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |