menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Half-paměť pouze odhalení ... ale dost divně ....

Reply

Thread Nástroje
Old 23 leden 2008, 06:12
Nový člen skupiny

... to bylo přesně držet, aby byl v počítači, protože dot den, kdy jsem ji. Takže to není dvou-kanálové vystavení nebo jediném-kanálu, protože jeden den je prostě rozhodla uznat pouze polovina.

Tak jsem šel ze 512mb na 256megabajt, ve smyslu - je to můj HD stroj stejně. Šel jsem a koupil novou hůl (Hynix DDR400 1GB) a kolik mohu dostat, když oheň v systému ... polovina znovu. Vyzkoušeli další klacek, všechny tyčinky v různé časy a stále nepasuje. Podivně, CPU-Z uznává 1gb Hynix DDR400 RAM (takže je to určitě dělají svou práci), ale BIOS a Windows uznává pouze 512mb Jelikož se Ubuntu a KNOPPIX.

Použil jsem Memtest86 a řekl, že tam nebyly žádné chyby nebo problémy. Všechny hole byli souzeni v naprosto stejné nastavení jinde a najít 1GB Takže další otázkou je, proč? Má deska poškozena? Je nutno připomenout, že je to deska Gigabyte 848p a Hynix RAM (nová v případě, že jste vůbec nevšimne) - originál byl Corsair RAM.

Nikdy jsem tento problém viděl jinde, a soudě lid jsem mluvil ... a nezdá se, že jste viděli problém buď!
Old 23 leden 2008, 06:21
Dárce Skupina

jaký OS používáte?

poté znovu i dont proč pouze jeho čtení 512

Měl jsem problém čtení 4GB, jen aby zjistil, Vista mohl pouze číst 3gb

Ale myslím, že to může být různé abit

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 23 leden 2008, 06:22
Dárce Skupina

Má vaše základní deska má na palubě-video?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 23 leden 2008, 06:22
Dárce Skupina

Zkuste jít do BIOSu a někde v tomto močál můžete najít možnost nedělat rychlý start, či možnost dělat úplnou kontrolu paměti. Možná byste se podívat na kolik BIOS hlásí taky.

Restart a (po čekací věčnost) vidět, že stanoví-li to. Pokud tomu tak je, změní zpět na rychlý start.

Je m / b starý dost potřebovat nový CMOS baterie?

Old 23 leden 2008, 06:28
Nový člen skupiny

Jsem pomocí XP Media Center 2005. Vista podporuje +3,14gigabajt nebo něco podobného, že na 32bit.

Moje deska nemá palubní video (mám model P, I modelu je integrovaná).

I pokusíme co Mike navrhla pro plnou kontrolu paměti. By s největší BIOSy po 2003-2004 mít - a já jen montovat novou baterii jako nedávno v prosinci.
Old 23. ledna 2008, 06:34
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal drewhiggins View Post
Jsem pomocí XP Media Center 2005. Vista podporuje +3,14gigabajt nebo něco podobného, že na 32bit.

Moje deska nemá palubní video (mám model P, I modelu je integrovaná).

I pokusíme co Mike navrhla pro plnou kontrolu paměti. By s největší BIOSy po 2003-2004 mít - a já jen montovat novou baterii jako nedávno v prosinci.
Můj rok starý notebook Q35 má, nevím o desktopech, ale asi jo.

Old 23 leden 2008, 06:37
Nový člen skupiny

Uvidíme se podívat později. Děkujeme za vaši pomoc - uvidíme ať víte, jak mám dále.
Old 26 leden 2008, 05:57
Nový člen skupiny

Dobře, jsem konečně dostal zhruba na něj - stejně kontroluje asi 20 minut a není nikde zmínka o Fast Start nebo Úplné Memory Zkontrolujte vůbec. Jakékoli další nápady? Jsem z čerstvých kromě zakoupení nové desce, ale jsou přerušena věků lety.
Old 30 leden 2008, 05:52
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal drewhiggins View Post
Dobře, jsem konečně dostal zhruba na něj - stejně kontroluje asi 20 minut a není nikde zmínka o Fast Start nebo Úplné Memory Zkontrolujte vůbec. Jakékoli další nápady? Jsem z čerstvých kromě zakoupení nové desce, ale jsou přerušena věků lety.
Myslím, že jste již nejnovější firmware do vašeho BIOSu? Možná re-blikající bude jog své paměti! Nevím, co od sebe naznačují, že je to dost divné problém.

Máme dva HP Omnibooks v minulosti a mají naprosto stejný problém, ale jen v jednom slotu, a nikdy jsem dostal až na dno, že v důsledku druhé slot a dalších notebooku byly v pořádku. Dala jsem ji do hardwaru závadu.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.