![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
... αυτή ήταν η ακριβής ραβδί που είχε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς ημέρα dot όταν έφτιαξαν. Έτσι δεν είναι διπλής κανάλι θέμα ή ένα μόνο κανάλι επειδή μία ημέρα μόλις αποφάσισε να αναγνωρίσει μόνο το μισό.
Έτσι πήγα από 512MB έως 256MB, στην πραγματικότητα - είναι HD μηχανή μου επίσης. Πήγα και αγόρασα ένα νέο stick (Hynix DDR400 1GB) και πόσο μπορώ να πάω όταν φωτιά μέχρι το ... ένα δεύτερο σύστημα και πάλι. Προσπάθησα άλλο ραβδί, όλα τα μπαστούνια σε διαφορετικά slots και ακόμη δεν περνάει. Περιέργως, CPU-z αναγνωρίζει DDR400 Hynix 1GB RAM (κι έτσι είναι σίγουρα κάνει τη δουλειά του), αλλά το BIOS και τα Windows αναγνωρίζει μόνο 512MB. Όπως κάνει και το Ubuntu Knoppix. Χρησιμοποίησα Memtest86 και είπε ότι δεν υπάρχουν λάθη ή τα προβλήματα. Όλες οι ράβδοι δικάστηκαν με τον ίδιο ακριβώς setup και αλλού βρίσκουν 1GB. Έτσι, το επόμενο ερώτημα είναι, γιατί; Έχει καταστραφεί το πλοίο; Για την ιστορία, είναι ένα Gigabyte 848p του σκάφους και η Hynix RAM (το νέο σας σε περίπτωση που δεν το είχα) - το πρωτότυπο ήταν Corsair RAM. Δεν έχω δει αυτό το πρόβλημα αλλού και κρίνοντας από τα άτομα που έχω μιλήσει με ... δεν φαίνεται να έχουν δει το πρόβλημα!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
τι OS σας χρησιμοποιείτε;
i dont τότε πάλι βλέπω γιατί το μόνο ανάγνωση 512 Είχα ένα πρόβλημα ανάγνωση 4GB, μόνο για να μάθετε Vista θα μπορούσε να διαβάσει μόνο 3GB αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι διαφορετική abit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μήπως σας μητρική πλακέτα έχουν επί του βίντεο;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Προσπαθήστε να εισέλθει το BIOS και κάπου στην βάλτος που μπορείτε να βρείτε μια επιλογή να μην κάνουμε μια γρήγορη έναρξη, ή μια επιλογή για να κάνετε μια πλήρη έλεγχο της μνήμης. Μπορεί να θέλετε να δείτε πόσο πολύ το BIOS είναι πολύ αναφοράς.
Επανεκκίνηση και (μετά από αναμονή μια αιωνιότητα), αν δείτε ότι αυτό καθορίζει. Αν το κάνει, επιστροφή στην αλλαγή αρχίσει γρήγορα. Είναι το m / b αρκετά μεγάλος για να χρειάζεται μια νέα μπαταρία CMOS;
|
|||
|
|||
|
Είμαι χρησιμοποιώντας XP Media Center 2005. Vista υποστηρίζει 3.14GB ή κάτι παρόμοιο για 32bit.
Το συμβούλιο δεν έχει επιβιβαστεί βίντεο (έχω το P μοντέλο, το μοντέλο θα είναι ολοκληρωμένο). Θα προσπαθήσω αυτό που πρότεινε ο Mike για τον πλήρη έλεγχο της μνήμης. Θα ήταν πιο BIOSes μετά να το 2003-2004 - και μόλις τοποθετηθεί μια νέα μπαταρία μόλις τον Δεκέμβριο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Θα ρίξω μια ματιά αργότερα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας - Θα σας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο έχω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει, θα έχεις γύρω στο τέλος του - μόνο που ελέγχθηκαν περίπου 20 λεπτά νωρίτερα και δεν υπάρχει πουθενά αναφορά ενός Fast Start ή Memory Πλήρης έλεγχος σε όλα. Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες; Είμαι φρέσκο αναφέρονται εκτός από την αγορά ενός νέου πλοίου, αλλά όπου και αν διακοπεί εδώ και πολύ καιρό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είχαμε δύο HP Omnibooks στο παρελθόν και είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλά μόνο σε ένα slot, και ποτέ δεν πήρε προς τα κάτω του, διότι η άλλη υποδοχή και άλλα laptop ήταν μια χαρά. Έβαλα κάτω για να δυσλειτουργία υλικού.