![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| ... זה היה בדיוק זה היה מקל על המחשב מאז יום נקודה כשאני בנוי אותו. אז זה לא בעיה כפולה ערוצים או ערוץ אחד, כי יום אחד הוא פשוט החליט להכיר רק במחצית. אז הלכתי מ 512MB ל 256MB, למעשה - הוא אזור המכונה גם HD. הלכתי קניתי חדשה מקל (Hynix DDR400 1GB) וכמה אקבל כשאני להתלקח המערכת ... חצי שוב. נעשה ניסיון נוסף המקל, כל מקלות שונים משבצות ועדיין אין מה לעשות. מוזר, CPU-Z מזהה 1GB Hynix DDR400 ראם (אז זה בהחלט עושה את העבודה) אבל את ה-BIOS ו-Windows מזהה רק 512MB. האם כמו Ubuntu ו Knoppix. הייתי Memtest86 והוא אמר לי לא היו שגיאות או בעיות. כל מקלות ניסו היו בדיוק באותו Setup למצוא במקום אחר והם 1GB. אז השאלה הבאה היא, למה? האם הדירקטוריון פגום? את הרשומה, זהו Gigabyte 848p Board and Hynix ראם (החדש במקרה אחד אתה לא שם לב) - המקורי היה Corsair ראם. אני כבר לא ראיתי את הבעיה במקום אחר ואת שופטת מאנשים אני כבר דיבר ... הם לא נראים כדי לראות את הבעיה או! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה מערכת הפעלה אתה משתמש? אז שוב אני רואה dont למה את קוראת רק 512 יש לי בעיה של קריאת 4GB, רק כדי לגלות Vista יכול רק לקרוא 3gb אבל אני חושב שזה עשוי להיות שונה abit
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם לוח האם יש לוח ב-Video?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| נסה נכנס ה-BIOS ואת אי שם רקק כי אתה עשוי למצוא אפשרות לא לעשות התחלה מהירה, או אפשרות לעשות בדיקה מלא זיכרון. אולי כדאי לבדוק כמה ה-BIOS הוא דיווח מדי. הפעל מחדש ו (לאחר המתנה של הנצח) ולראות אם זה פותר את זה. אם כן, שנה חזרה מהר להתחיל. האם ז / b הישן די הצורך CMOS סוללה חדשה?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני משתמש XP Media Center 2005. Vista תומך 3.14GB או משהו כזה של 32bit. אזור Board אין onboard Video (P יש לי את המודל, את זה אני מודל משולב). אני מנסה מה יהיה מייק הציע עבור זיכרון מלא לבדוק. האם רוב BIOSes אחרי 2003-2004 יש אותו - ואני פשוט מצויד למצבר חדש כפי לאחרונה כפי בדצמבר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני אקח נראה בשלב מאוחר יותר. תודה על העזרה - אני נודיע לך איך הגעתי ב. |
|
| |||
| |||
| Alrighty, אני סוף סוף יש מסביב לזה - פשוט בדק בערך 20 דקות לפני ואין אזכור בשום מקום של התחלה מהירה או מלאה זיכרון בדוק בכלל. יש לך רעיונות אחרים? אני טרי החוצה אלא לקנות לוח חדש, אבל הם בגילאי לפני discontinued. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
היו לנו שני Omnibooks HP בעבר ואחד היה בדיוק את אותה בעיה, אבל רק משבצת אחת, ואני אף פעם לא הגיע לתחתית של זה, כי אחר משבצת ועוד הנייד היו בסדר. שמתי את זה בחומרה malfunction.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HDD לפעמים לא יכולים להיות מזוהים על ידי לוח האם | lauz006 | כוננים & נשלפת | 2 | ה -15 בחודש יוני 2009 02:37 |
| האם יש דבר כזה, חצי חצי הגון גובה כרטיס מסך? | mctw | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 3rd אפריל 2009 15:54 |
| פרופיל נמוך / גודל חצי / חצי גובה כרטיס מסך PCI | tomthedrummer1992 | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 16th פברואר 2009 09:00 |
| מדווחים זיכרון לא תואם סכום של זיכרון מותקן | weedan_ash | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 ינואר 2009 17:18 |
| Acer הנייד מוזר מקפיא | chrisleech11 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 19 | ה -5 בחודש פברואר 2008 10:04 |
| שרשרת כלים | |
| |