mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Half-atminties tik ši klaida bus aptikta, bet ... keista ....

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 23, 2008, 06:12
Naujas Narys

Default Half-atminties tik ši klaida bus aptikta, bet ... keista ....

... tai buvo tiksliai laikytis, kad buvo į kompiuterį, nes dieną taškas, kai aš jį pagamino. Taigi ne dwukanałowej išduodant arba vieno kanalo, nes vieną dieną jis tiesiog nusprendė pripažinti tik pusę.

Taigi, aš nuo 512 iki 256, iš esmės - tai mano HD mašina taip pat. Aš nuėjau ir nusipirkau naują Stick (Hynix DDR400 1GB), ir kiek man, kai aš ugnis viršų sistema ... pusė vėl. Bandote kitą kortelę, visi skirtingų tarpsnių lazdos ir dar no go. Keista, CPU-Z pripažįsta Hynix 1GB RAM DDR400 (taip tai tikrai daro savo darbą), bet BIOS ir Windows pripažįsta tik 512MB. Kaip ir Ubuntu ir Knoppix.

Aš Memtest86 ir jis pasakė, kad nebuvo jokių klaidų ar problemų. Visos lazdos buvo teisiamas lygiai tuos pačius nustatymus ir kitur jos rasti 1GB. Taigi kitas klausimas yra, kodėl? Ar valdybos sugadinta? Dėl registracijos, tai, Gigabyte 848P valdybos ir Hynix RAM (nauja atveju jūs nepastebėjote) - originalas buvo Corsair RAM.

I've never seen ši problema ir kitur Sprendžiant iš žmonių, aš kalbėjau su ... jie atrodo, matėme vieną problemą!
Old Sausis 23, 2008, 06:21
Donorų grupės

Kokia OS naudojate?

tada vėl i dont see kodėl jos tik skaityti 512

Man teko skaityti, 4gb problema, tik sužinoti Vista galima tik skaityti 3Gb

bet manau, kad tai gali būti ABIT skirtingas

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Sausis 23, 2008, 06:22
Donorų grupės

Ar jūsų pagrindinė plokštė turi laive vaizdo?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 23, 2008, 06:22
Donorų grupės

Pabandykite eiti į BIOS ir kažkur, kad bala galite rasti galimybe netaikyti greitai paleisti, arba galimybė daryti visa atmintis patikrinti. Jei norite, galite pažvelgti kiek BIOS pranešimų per daug.

Paleiskite ir (po laukimo amžinybės) žr jei ji nustato. Jei ji pakeisti atgal į greitai paleisti.

Ar m / b senas pakankamai, kad reikia naują CMOS bateriją?

Old Sausis 23, 2008, 06:28
Naujas Narys

I'm using XP Media Center 2005. Vista palaiko 3.14GB ar kažką panašaus, kad 32bit.

Mano laive nėra Borto video (turiu P modelis, aš modelis yra integruota).

I'll try ką Mike pasiūlė visiškai atminties patikrinimas. Ar dauguma BIOSes po 2003-2004 ją - ir aš tiesiog sumontuotos nauj ± baterij ± taip neseniai gruodžio mėn.
Old Sausis 23, 2008, 06:34
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by drewhiggins View Post
I'm using XP Media Center 2005. Vista palaiko 3.14GB ar kažką panašaus, kad 32bit.

Mano laive nėra Borto video (turiu P modelis, aš modelis yra integruota).

I'll try ką Mike pasiūlė visiškai atminties patikrinimas. Ar dauguma BIOSes po 2003-2004 ją - ir aš tiesiog sumontuotos nauj ± baterij ± taip neseniai gruodžio mėn.
Mano metų Q35 nešiojamasis kompiuteris turi tai, dunno apie Staliniai bet manau taip.

Old Sausis 23, 2008, 06:37
Naujas Narys

Imsiu ieškoti vėliau. Thanks for your help - I'll let you know how I got on.
Old Sausis 26, 2008, 05:57
Naujas Narys

Alrighty, aš pagaliau gavau aplink jį - tik patikrinta apie 20 minutes, ir nėra paminėti bet iš Fast Start "arba" Visas atminties tikrinti ne visi. Kitokių idėjų? Aš šviežios, išskyrus tuos atvejus pirkti nauja valdyba, bet jie nutraukė amžių atgal.
Old Sausis 30, 2008, 05:52
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by drewhiggins View Post
Alrighty, aš pagaliau gavau aplink jį - tik patikrinta apie 20 minutes, ir nėra paminėti bet iš Fast Start "arba" Visas atminties tikrinti ne visi. Kitokių idėjų? Aš šviežios, išskyrus tuos atvejus pirkti nauja valdyba, bet jie nutraukė amžių atgal.
Manau, jūs jau pateikė naujausią firmware į BIOS? Gal vėl mirksi bus jog jos atminties! Nežinau, tiesa, ką pasiūlyti, be to, ji yra gana keista problema.

Mes turėjome dvi HP Omnibooks praeityje ir dar viena tokia pati problema, bet tik vieną lizdą, ir man niekada nebuvo prie to dugno, nes kitų žaidimų ir kitų nešiojamas buvo bauda. Man vėl žemyn įrangos gedimas.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HDD kartais negali būti nustatyta Motherboard lauz006 Drives & Removable Media 2 Birželis 15, 2009 02:37
Ar Yra toks dalykas kaip pusė Padorus puse aukščio video? mctw Graphics Cards & Monitoriai 5 3 balandis 2009 15:54
Žemas profilis / Half Size / Half Height PCI Graphics Card tomthedrummer1992 Graphics Cards & Monitoriai 5 16 vasaris 2009 09:00
Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory weedan_ash CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 13 sausis 2009 17:18
Acer nešiojamas Keista užšaldymas chrisleech11 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 19 5 vasaris 2008 10:04
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.