mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Half-atmiņa tikai tiek atklāti ... bet dīvaini ....

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 23, 2008, 06:12
New Member Group

Default Half-atmiņa tikai tiek atklāti ... bet dīvaini ....

... tas bija tieši pielīmēt, ka būtu bijis dators, jo dienā dot, kad es to ir radījuši. Tātad tas nav dual-channel jautājums vai vienu kanālu, jo vienu dienu tā vienkārši nolēma tikai atzīt pusi.

Tā nu es aizgāju no 512MB uz 256MB, faktiski - tā ir mana HD mašīna, kā arī. Es gāju un nopirku jaunu stick (Hynix DDR400 1GB) un cik daudz es varu iegūt, kad es iedarbinu sistēmas ... pusi vēlreiz. Mēģināju citu stick, visas dažādos laika nišām, spieķi un joprojām nav jāiet. Savādi, CPU-z atzīst 1GB Hynix DDR400 RAM (tā tas, protams, dara savu darbu), bet BIOS un Windows atzīst tikai 512MB. Tāpat kā Ubuntu un Knoppix.

Es lieto Memtest86 un tai teica, ka nebija nekādu kļūdu vai problēmu. Visi spieķi ir mēģinājis tieši paša uzstādīšana citur, un viņiem atrast 1GB. Tātad, nākamais jautājums ir, kāpēc? Ir valde kļūt bojāts? Par ierakstu, tas Gigabyte 848p kuģa, un Hynix RAM (jauna, ja jūs neesat iepriekš) - oriģināls Corsair RAM.

Es nekad neesmu redzējis šo problēmu citur un spriežot pēc cilvēkiem, es esmu runājis ... tie, šķiet, nav redzējuši problēma nu!
Old Janvāris 23, 2008, 06:21
Donors Group

kāda OS lietojat?

tad atkal i dont kāpēc tā vienīgais lasījums 512

Man bija problēma nolasīt 4GB, tikai lai uzzinātu, vista varēja nolasīt tikai 3GB

bet es domāju, ka tas var būt ABIT dažādi

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Janvāris 23, 2008, 06:22
Donors Group

Vai jūsu mātesplatē ir on-board video?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 23, 2008, 06:22
Donors Group

Izmēģiniet nonākšana BIOS un kaut kur ka morass jums varat atrast iespēju to nedarīt ātri uzsākt, vai arī iespēja veikt pilnu atmiņas pārbaudi. Jūs varat apskatīt, cik daudz BIOS sniedz pārskatu too.

Restart un (pēc gaidīt mūžību) skatīt, ja tas nosaka to. Ja tas tā ir, atjaunotu strauji sākt.

Vai m / b pietiekami vecs, ir nepieciešams jauns CMOS baterija?

Old Janvāris 23, 2008, 06:28
New Member Group

Es izmantoju XP Media Center 2005. Vista atbalsta 3.14GB vai kaut kas līdzīgs, ka 32bit.

Mana kuģa nav borta video (man ir P modeli, I modelis ir integrēta).

I'll try to Mike ir ierosinātas pilnu atmiņas pārbaudi. Visticamāk BIOSes pēc 2003-2004 ir tā - un es tikko uzstādīts jauns akumulators nesen, piemēram, decembrī.
Old Janvāris 23, 2008, 06:34
Donors Group

Quote:
Originally Posted by drewhiggins View Post
Es izmantoju XP Media Center 2005. Vista atbalsta 3.14GB vai kaut kas līdzīgs, ka 32bit.

Mana kuģa nav borta video (man ir P modeli, I modelis ir integrēta).

I'll try to Mike ir ierosinātas pilnu atmiņas pārbaudi. Visticamāk BIOSes pēc 2003-2004 ir tā - un es tikko uzstādīts jauns akumulators nesen, piemēram, decembrī.
Mans gadu vecais Q35 klēpjdators ir tas, dunno par galddatoriem bet I guess so.

Old Janvāris 23, 2008, 06:37
New Member Group

Es ņemšu skatīties vēlāk. Thanks for your help - I'll let jūs zināt, kā Man on.
Old Janvāris 26, 2008, 05:57
New Member Group

Alrighty, es beidzot saņēmu ap to - tikai pārbaudīti aptuveni 20 minūtes pirms un nav minēti nekur no Fast Start vai Pilns Memory Pārbaudīt visu. Jebkuru citu ideju? Es esmu svaigi out izņemot pirkšanas jauno valdi, bet viņi pārtrauc gadiem atpakaļ.
Old Janvāris 30, 2008, 05:52
Donors Group

Quote:
Originally Posted by drewhiggins View Post
Alrighty, es beidzot saņēmu ap to - tikai pārbaudīti aptuveni 20 minūtes pirms un nav minēti nekur no Fast Start vai Pilns Memory Pārbaudīt visu. Jebkuru citu ideju? Es esmu svaigi out izņemot pirkšanas jauno valdi, bet viņi pārtrauc gadiem atpakaļ.
Es domāju, jūs jau laist jaunāko firmware jūsu BIOS? Varbūt atkal mirgo tas jog tās atmiņas! Dunno ko liecina ne tikai, ka tas ir diezgan dīvaina problēma.

Mums bija divi HP Omnibooks ar pagātni un viens bija tieši tāda pati problēma, bet tikai vienu slotu, un es nekad got apakšā, ka, jo citu nišu un citu klēpjdatoru bija labi. Ieliku to uz leju, lai aparatūra nepareizu darbību.

Reply

Register

Bookmarks