![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ... to było dokładnie trzymać, które były w komputerze, ponieważ dzień dot kiedy go zbudował. Więc nie jest to dual-channel wystawienia lub pojedynczego kanału, ponieważ jeden dzień po prostu postanowił rozpoznać tylko połowę. Więc pojechałem od 512MB do 256MB w rzeczywistości - to moja HD oraz maszyny. Byłem i kupił nowy Stick (1GB Hynix DDR400) i ile mogę, kiedy ogień do systemu ... pół ponownie. Próbowano innego trzymać wszystkie kije w różnych szczelinach i nadal go nie ma. O dziwo, CPU-Z uznaje 1GB Hynix DDR400 RAM (tak to z pewnością robi swoje zadanie), ale BIOS i system Windows rozpoznaje tylko 512 MB. Jak Ubuntu i Knoppix. Użyłem memtest86 i powiedział nie ma żadnych błędów i problemów. Wszystkie kije były próbował w taki sam setup gdzie indziej i znaleźć 1GB. Więc następne pytanie jest, dlaczego? Czy pokładzie uszkodzony? Dla przypomnienia, jest to Gigabyte 848p pokładzie oraz Hynix RAM (nowy w przypadku, gdy nie wypowiedzenia) - oryginał został RAM Corsair. I've never seen ten problem w innym miejscu i osądzania osób I've mówił ... nie wydaje się już problem albo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co OS używasz? ponownie i dont dlaczego jej tylko czytanie 512 Miałem problem czytania 4GB, tylko aby dowiedzieć się można było jedynie przeczytać Vista 3Gb ale myślę, że może to być różne abit
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy twoja płyta główna posiada na pokładzie wideo?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Spróbuj się do systemu BIOS i gdzieś w tym oparzelisko można znaleźć opcję, aby nie robić szybko rozpocząć, lub opcji do pełnej pamięci sprawdzić. Można spojrzeć na to ile BIOS jest zbyt sprawozdawczości. Ponownie i (po odczekaniu jeden wieczności) sprawdzić, czy to, że poprawki. Jeśli tak, szybko wrócić do początku. Czy m / b stare wystarczy potrzebę nowej baterii CMOS?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Używam XP Media Center 2005. Vista obsługuje 3.14GB czy coś takiego dla 32-bitowych. Moje rady nie ma na pokładzie wideo (Mam P modelu I model zintegrowanego). I'll try to, co Mike zaproponował dla pełnego sprawdzenia pamięci. Czy większość BIOS 2003-2004 po jego - i tylko wyposażony nowej baterii ostatnio w grudniu. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Wezmę się w późniejszym terminie. Dziękujemy za pomoc - I'll let you know how I got on. |
|
| |||
| |||
| Alrighty, wreszcie dostałem go wokół - tylko sprawdzone około 20 minut temu i nie ma nigdzie wzmianki o Szybki start lub Pełny pamięci Sprawdź na wszystkich. Wszelkie inne pomysły? Jestem obecnie wyjątkiem świeżych kupnem nowego zarządu, ale są one przerwane wieku temu. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Mieliśmy dwa HP Omnibooks w przeszłości i jeden miał dokładnie ten sam problem, ale tylko w jednym gnieździe, a ja nigdy nie trafił do dołu, że ze względu na inne gniazda i innych laptopach były grzywny. Umieścić go na awarię sprzętu.
![]() |
|
| Zakładki |